Whirlpool WCIO 3T341 PE, review model incorporabil cu cls C

Whirlpool WCIO 3T341 PE este o mașină de spălat vase cu o capacitate medie de 14 seturi și o eficiență energetică bună (clasa C). La acest ultim lucru contribuie tehnologia Al Șaselea Șimț care e prezentă la multe aparate Whirlpool și are în principal rol de economisirea a resurselor.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a spăla vase, indiferent de gradul de murdărie și dimensiunea încărcăturii.
Din imagine se poate vedea că aparatul e unul care dispune de panou de comandă amplasat pe muchie. Acest lucru fiind unul caracteristic la toate mașinile incorporabile.

Avantaje și dezavantaje

Mașina Whirlpool WCIO 3T341 PE nu doar că e una incorporabilă, dar oferă o multitudine de avantaje precum cele de alături:

  • Eficiența energetică e superioară deoarece are clasa C cu un consum de 75 kW la 100 de spălări. Pe eticheta energetică este furnizată și informația că aparatul are un nivel de zgomot de 41 decibeli.
  • Uscarea se realizează cu aer natural, facilitate numită Natural Dry. Acest lucru e avantajos pe partea de consum energetic și de rezultate la uscare.
  • Poate fi racordată la apă caldă, acest lucru fiind avantajos în special pe partea eficiență energetică.
  • La finalul ciclului suntem anunțați prin intermediul unui sunet și a unei proiecții pe podea.
  • Materialele utilizate la acest aparat sunt de calitate superioară. Spre exemplu, interiorul e unul din inox.

Din păcate, acest model nu e unul care să beneficieze de facilități smart precum ar fi controlul de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

De final trebuie să scriu că acest model e unul la superlativ și că se adresează celora care vor un aparat premium ușor de folosit.
Despre Whirlpool nu cred că mai e nevoie să spun că e numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa