Whirlpool WBV3699NFCIX, combina frigorifică

Combina frigorifică Whirlpool WBV3699NFCIX e una deosebită din cele mai multe puncte de vedere. Mă refer la sistemul antibacterian, compartiment special pentru carne/pește, tehnologie Al 6lea Simț, control electronic și A+. Sistemul antibacterian e o dotare foarte importantă în special dacă vă doriți un aparat frigorific curat adică fără bacterii. Compartimentul special de care vă ziceam anteriori, menține carnea dar și peștele la o temperatură potrivită – 0 grade Celsius. Chiar dacă nu are No Frost, are tehnologie 6th Sense care presupune un control suplimentar al umidității, care rezultă în prelungirea prospețimii alimentelor. Față de altele, acesta are un control electronic dispus în apropierea mânerului, dar era mai bine dacă era undeva sus. WBV3699NFCIX are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Capacitatea sa e undeva la 344 litri care e împărțit astfel că frigiderul are 247 litri iar congelatorul 97 litri. Lipsa sistemului No Frost presupune un sistem manual de dezghețare pentru congelator și unul semi-automat pentru frigider. Dar și așa tehnologia Al 6 lea Simț reduce consumul de energie și menține alimentele proaspete o perioadă mai lungă. Din poze se observă lipsa dozatoarelor, dar în schimb are un control electronic avansat și funcțional. Consumul energetic anual e undeva la 337 kWh, asta înseamnă că la 24 ore e undeva la 0.91 kWh.

Ar fi arătat mai bine interiorul dacă era cu rafturi din sticlă și nu din sârmă. Pe ușa frigiderul observăm un număr mare de suporturi care devin utile atunci când vreți să puneți sticle și nu aveți loc pe rafturi (plus că nu stau drepte pe rafturi din sârmă). Congelatorul e unul foarte bun având în vedere că poate congela până la 12 kg/24h. La capitolele funcții și siguranță oferă: funcție eco, super-răcire, sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă, avertizare cădere curent, blocare acces copii, multiflow etc. Accesoriile cu care vine acest model sunt: tava pentru gheață și cea pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design modern, oferă fiabilitate crescută, consum redus, suficient spațiu pentru diversele alimente, control electronic cu blocare acces copii și diverse funcții, sistem antibacterian, capacitate mare de congelare la 24 ore și multiflow.

Minusuri: nu are rafturi din sticlă.

Concluzie

Whirlpool WBV3699NFCIX e un aparat electrocasnic de ultimă generație chiar dacă nu vine cu toate tehnologiile de pe piață și care cu siguranță va da un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră. Spre deosebire de un frigider, ocupă mai puțin spațiu datorită înălțimii sale (e mai înaltă și mai îngustă).

Lasă un comentariu