Whirlpool WBV34272DFCIX

Această combină frigorifică Whirlpool WBV34272DFCIX cu 6th Sense (Al 6lea Simț) e recomandarea mea în acest buget și ar trebui luată în considerare deoarece prețului i s-a aplicat un discount semnificant. Acea tehnologie vă ajută să economisiți bani datorită consumului redus de energie, în special că eficiența energetică e A++. E un aparat frigorific de dimensiuni mari deoarece are 336 litri care reprezintă volumul net și acesta e împărțit proporțional pentru cele două compartimente principale – frigider și congelator. Se observă că are culoarea inoxului care dă o oarecare eleganță acestui electrocasnic. Ar fi indicat dacă doriți să vă achiziționați o bucătărie mobilată și aveți nevoie de electrocasnice, să optați pentru electrocasnice în aceeași culoare. WBV34272DFCIX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închisă
Deschisă

Specificații tehnice

Are un volum net de 336 litri care e puțin peste medie. Astfel frigiderul are 223 litri iar restul volumului aparține congelatorului. Clasa de eficiență energetică A++ presupune un consum de 242 kWh/an. Acest consum de energie e decent iar la 24 de ore e de 0,66 kWh. Din prima poză se observă lipsa dozatoarelor pentru apă sau gheață, dar dispune de un afișaj LED care e util. Sistemul de răcire al frigiderului e unul semi-automat, pe când al congelatorului e unul manual.

Frigiderul vine cu 4 rafturi din sticlă și cu un compartiment pentru legume/fructe. Pe de altă parte, congelatorul are teri compartimente spațioase iar capacitatea de congelare e impresionantă pentru 24 de ore – 12 kilograme. Având în vedere că mânerele sunt incorporate, design-ul e mai simplu iar curățarea lui e mai simplă. Caracteristicile sale speciale sunt: Multiflow, control umiditate și tehnologia 6th Sense Fresh Control. În incinta sa, veți găsi suporturi pentru sticle și gheață. Whirlpool WBV34272DFCIX are caracteristici tehnice bune, de aceea raportul dotări/preț e foarte bun și deci e justificat prețul menționat sus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie al 6lea Simț, e silențioasă în timpul funcționării (nivelul de zgomot e undeva la 39 dB), volum mare de depozitare, design plăcut, poate congela 12 kg, Multiflow, control umiditate și materialele folosite sunt de o bună calitate.

Minusuri: nu are sistem de răcire avansat.

Concluzie

Whirlpool WBV34272DFCIX  e o combină frigorifică care o recomand chiar dacă nu are No Frost deoarece are un consum redus de energie, e spațioasă, răcește eficient și arată foarte bine. Poate fi achiziționată și în rate fixe, în caz că nu aveți la momentul actul bani dar aveți o sursă de venit asigurată.

Te-ar mai putea interesa