≡ Meniu

Whirlpool WBV34272DFCIX

Această combină frigorifică Whirlpool WBV34272DFCIX cu 6th Sense (Al 6lea Simț) e recomandarea mea în acest buget și ar trebui luată în considerare deoarece prețului i s-a aplicat un discount semnificant. Acea tehnologie vă ajută să economisiți bani datorită consumului redus de energie, în special că eficiența energetică e A++. E un aparat frigorific de dimensiuni mari deoarece are 336 litri care reprezintă volumul net și acesta e împărțit proporțional pentru cele două compartimente principale – frigider și congelator. Se observă că are culoarea inoxului care dă o oarecare eleganță acestui electrocasnic. Ar fi indicat dacă doriți să vă achiziționați o bucătărie mobilată și aveți nevoie de electrocasnice, să optați pentru electrocasnice în aceeași culoare. WBV34272DFCIX are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Închisă

Deschisă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Are un volum net de 336 litri care e puțin peste medie. Astfel frigiderul are 223 litri iar restul volumului aparține congelatorului. Clasa de eficiență energetică A++ presupune un consum de 242 kWh/an. Acest consum de energie e decent iar la 24 de ore e de 0,66 kWh. Din prima poză se observă lipsa dozatoarelor pentru apă sau gheață, dar dispune de un afișaj LED care e util. Sistemul de răcire al frigiderului e unul semi-automat, pe când al congelatorului e unul manual.

Frigiderul vine cu 4 rafturi din sticlă și cu un compartiment pentru legume/fructe. Pe de altă parte, congelatorul are teri compartimente spațioase iar capacitatea de congelare e impresionantă pentru 24 de ore – 12 kilograme. Având în vedere că mânerele sunt incorporate, design-ul e mai simplu iar curățarea lui e mai simplă. Caracteristicile sale speciale sunt: Multiflow, control umiditate și tehnologia 6th Sense Fresh Control. În incinta sa, veți găsi suporturi pentru sticle și gheață. Whirlpool WBV34272DFCIX are caracteristici tehnice bune, de aceea raportul dotări/preț e foarte bun și deci e justificat prețul menționat sus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie al 6lea Simț, e silențioasă în timpul funcționării (nivelul de zgomot e undeva la 39 dB), volum mare de depozitare, design plăcut, poate congela 12 kg, Multiflow, control umiditate și materialele folosite sunt de o bună calitate.

Minusuri: nu are sistem de răcire avansat.

Concluzie

Whirlpool WBV34272DFCIX  e o combină frigorifică care o recomand chiar dacă nu are No Frost deoarece are un consum redus de energie, e spațioasă, răcește eficient și arată foarte bine. Poate fi achiziționată și în rate fixe, în caz că nu aveți la momentul actul bani dar aveți o sursă de venit asigurată.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu

Abonează-te la Oferte Black Friday

O să fii primul care pimește ofertele de top de Black Friday.

Acum intră pe e-mail și confirmă abonarea!