Whirlpool WBE3714W, combina frigorifică

Combina frigorifică Whirlpool WBE3714W e una destul de accesibilă având în vedere volumul de 368 litri, eficiența A+ și aspectul plăcut. După cum știți combinele  mai ieftine nu vin cu No Frost și deci congelatorul trebuie dezghețat manual. E un aparat ca nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră în special că e încăpător, eficient și accesibil. Un motiv pentru care recomand aparate frigorifice de la acest producător e acela că materialele folosite sunt de o calitate superioară. Deci au o fiabilitate crescută dar șiAvând în vedere prețul, nu putem avea pretenții la prea multe tehnologii sau finisaj anti-amprentă. WBE3714W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Din lateral

Specificații tehnice

E un aparat frigorific ideal pentru depozitarea multor alimente deoarece volumul vă permite acest lucru. E vorba de un volum net de 368 litri din care frigiderul are 255 litri, iar restul aparține congelatorului. Frigiderul are un număr mare de rafturi și suporturi pe ușă, dar și un compartiment pentru legume sau fructe. Dezghețarea sa se face semi-automat și deci are un sistem de răcire neobișnuit. Cât despre congelator, e unul de 113 litri și are trei compartimente. Acest compartiment al combinei poate congela circa 4.5 kilograme la 24 ore. Mânerele sale sunt suficient de bine poziționate pentru a fi la îndemână iar forma lor face comodă deschiderea ușilor.

Faptul că are mânere exterioare, nu vă oprește nimeni să schimbai direcția de deschidere a ușilor. După cum știți, majoritatea aparatelor frigorifice au uși reversibile. Se observă că are o culoare albă care e bine aleasă însă pe argintiu sau gri arăta mult mai elegant. Eleganța și tehnologia își are prețul, motiv pentru care nu cred că ar avea rost să faceți risipă de bani.

Whirlpool WBE3714W e o alegere bună în special că autonomia de funcționare ajunge chiar și 24 de ore, iar o astfel de autonomie nu o veți găsi la prea multe modele. Nivelul de zgomot e de numai 39 dB și e mult sub medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: foarte silențioasă, realizată din materiale calitative, fiabilă și eficientă.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest electrocasnic Whirlpool WBE3714W e o alegere inteligentă chiar dacă nu are No Frost și cu care nu veți de greș. Nu știu dacă veți găsi vreo alternativă cu același volum, cu autonomia așa mare și un nivel scăzut de zgomot într-un buget mai mic ca acesta. Dacă vi se pare scumpă, puteți opta pentru rate fixe și cu siguranță e o investiție.

Te-ar mai putea interesa