Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WBE3714TS, combină cu congelator XXL

Combina frigorifică Whirlpool WBE3714TS e una foarte bună în special dacă vă doriți un congelator mare. Spun asta deoarece această combină oferă un congelator XXL, asta înseamnă 113 litri (deci cu vreo 20 de litri mai mult). Însă volumul net total e undeva la 255 litri, astfel că rămâne destul spațiu și pentru frigider. Designul e simplu și nu e chiar rotunjit ca la altele, astfel că se integrează ușor în bucătărie fără ca acesta să fie măcar de tip incorporabilă. Arată bine și la interior, totul fiind transparent iar congelatorul are trei compartimente mari. Aceasta are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Se observă că exteriorul e pe inox, la fel și mânerele sunt argintii. Această culoare îi dă un plus de eleganță și eu aș fi preferat niște mânere mai mari (mai înalte) dar și anti-amprentă.

Închis

Închis

Deschis

Deschis

Are o capacitate netă de 255 litri, di care 113 litri la congelator și restul îl găsiți la frigider. Personal, prefer combinele cu congelatoare mai mari deoarece nu mai e nevoie ulterior de un congelator suplimentar sau o ladă frigorifică. E suficient și pentru o familie iar dacă nu vi-l permiteți momentan, puteți face un efort financiar (optați pentru rate fixe și nu veți regreta investiția făcută).

Clasa A+ de eficiență energetică e corespunzătoare pentru un așa volum deoarece e undeva la 303 kWh pe an. Chiar dacă nu are un sistem de răcire cu reducere formării de gheață, alimentele sunt menținute proaspete mult timp iar în timpul congelări nu-și pierd calitățile. La interior veți găsi destule rafturi, compartimente și suporturi. Chiar dacă are un frigider mai mic, nu s-a renunțat la compartimentul special pentru fructe și legume. Capacitatea de congelare e de 4,5 kg la 24 de ore, deci nu e prea mare.

Plusuri: oferă un spațiu mare în congelator, interior și exterior elegant, autonomia mare fără curent, suporturi destule pe ușa frigiderului etc.

Minusuri: congelatorul nu are sistem de dezghețare automată.

Whirlpool WBE3714TS e o alegere foarte bună chiar dacă nu are No Frost deoarece e la promoție și congelatorul e foarte mare. Acea promoție cu aspirator cadou e limitată și nu știu pentru cât timp, de aceea e bine să profitați de ea. Dacă vă interesează foarte mult congelatorul, trebuie să spun că nu prea sunt alternative, dar ar fi fost bine să existe câteva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu