Whirlpool WBE3416W, combină frigorifică

Dacă ai nevoie de combină frigorifică atunci ți-aș recomanda acest Whirlpool WBE3416W deoarece în acest moment vine la promoție cu un cadou – aspirator Whirpool WVCC 1B130 în valoare de 200 și ceva de lei. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigorific de 352 litri (338 litri e volumul net) care nu consumă deloc mult curent, având clasa de eficiență energetică A+.

Aspect

Se poate observa că e un model de culoare albă bine compartimentat cu frigiderul sus și congelatorul jos. Frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente cu capacitatea de a congela undeva la 4.5 kilograme la 24 ore.

Interiorul

Caracteristici tehnice

Modelul WBE3416W nu vine cu No Frost, dar vine la un preț fără competiție în condițiile în care are un volum net de 352 litri și un consum exemplar de curent de 308 kWh/an care-i corespunde unei clase de eficiență energetică A+. Mai mult de atât, dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera deoarece aparatul are o autonomie de funcționare fără curent de nici mai mult și nici mai puțin de 24 ore.

Păreri pro şi contra

Îmi place acest model datorită faptului cum arată și performanțelor în răcire. Nici prețul nu trebuie neglijat, iar faptul că e acum la promoție e lucru și mai interesant. Dacă vă e frică de faptul că s-ar putea să vă trezească noaptea din somn datorită zgomotului atunci trebuie să știți că are 39 decibeli care nu e deloc mult.
Singurul lucru care deranjează oarecum e faptul că nu are No Frost, dar sistemul de dezghețare a frigiderului e unul de tip semi-automat, deci nu o să trebuiască să vă murdăriți prea mult.

Concluzie

Dacă ești în căutarea uni frigider bun atunci ți-aș recomanda acest model deoarece are atât frigider cât și congelator. Prețul nu trebuie neglijat când vine vorba despre achiziția unui aparat frigorific, iar acesta are un preț deloc mare. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece din când în când trebuie curățat, asta de câteva ori pe an.

Te-ar mai putea interesa