Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WBE3414TS, combina frigorifică

Combina frigorifică Whirlpool WBE3414TS e una destul de spațioasă având în vedere prețul său. E una de 338 litri cu clasă A+ și cu finisaj pe culoarea argintie. Designul e unul simplu cu mânere verticale și mai mici decât la alte modele. E ceva mai pătrățos decât altele, astfel că se potrivește perfect lângă mobilierul din bucătărie. Se adresează celor care vor un congelator mare, adică de 113 litri dar nu aduce și un compartiment Big Box. Nu sunt multe modele cu o capacitate așa de mare, de aceea nu vă pot recomanda multe alternative. Însă dacă vreți No Frost și nu aveți nevoie de volum, există destule modele care vă pot fi de folos. Acest WBE3414TS are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Așa arată

Așa arată

Deschis

Deschis

Acest aparat frigorific WBE 3414TS are un volum net de 338 litri din care 225 litri corespunde frigiderului iar restul de 113 litri congelatorului. Deci dacă vreți o combină cu congelator generos, acesta e cea care o căutați. Chiar dacă nu are sistem No Frost, curățarea congelatorului nu e o problemă iar consumul e potrivit. frigiderul vine cu sistem de dezghețare semi-automat, rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, compartimente speciale și iluminare interioară. Pe ușa acestuia nu observăm dozatoare sau un control electronic, dar într-un așa buget nici nu puteți avea astfel de pretenții.

Congelatorul are trei compartimente transparente, o capacitate de congelare de 4.5 kilograme la 24 ore și dezghețare manuală. La capitolul design, am precizat anterior că are un finisaj pe culoarea argintie, mânere verticale, deschidere spre dreapta a ușilor și iluminare. Accesoriile incluse nu sunt multe sau mai bine zis sunt cele standard. Probabil că un suport pentru sticle era bine venit, însă sticlele pot fi puse și pe ușa frigiderului.

Clasa A+ presupune un consum anual undeva la 308 kWh care e ok pentru cât de mare e. E foarte important ca acel consum să-l comparați și cu volumul aparatului, deoarece un aparat mai mare consumă ceva mai mult chiar dacă are aceeași clasă energetică.

Plusuri: volum net generos pentru un astfel de preț, consum de energie potrivit (clasa A+),  finisaj elegant, rafturi din sticlă și fiabilitate crescută.

Minusuri: nu are sistem de răcire care reducere formarea de gheață.

Acest Whirlpool WBE3414TS e un aparat electrocasnic modern și care vi-l recomand deoarece e fiabil, eficient și elegant. Majoritatea produselor oferite de acest producător sunt așa de bune ca și acesta însă un produs mai scump întotdeauna e mai bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu