Whirlpool WBE3414IX, combină frigorifică 352 litri

Dacă vă doriți o combină frigorifică elegantă dar care să nu aibă neapărat No Frost, Whirlpool WBE3414IX e acel aparat care probabil îl și căutați. E bine că are un volum mare iar prețul mi se pare destul de atractiv. Un aparat frigorific mare e o alegere bună în special că are și un congelator peste medie ca și volum. Mă refer la un volum de 113 litri, iar capacitate de congelare e acceptabilă. Bineînțeles nu poate fi comparată cu cea a unui congelator clasic. Designul e plăcut și nu e unul cu control electronic, dar nici nu puteți avea astfel de pretenții. Deci dacă nu vă trebuie neapărat o combină, o alegere mai eficientă ar fi combinația frigider + congelator, dar prețul nu e același.

Poate fi achiziționat și dacă aveți un buget mai mic, dar promoția e destul de limitată, deci e bine să profitați cât mai e activă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Are un volum net total de 338 litri și care e volumul real, cel brut nu e volum actual (nu se ține cont de rafturi și toate cele). Clasa de eficiență energetică e A+ care e ok pentru dimensiunile sale iar consumul anual e de 310 kWh. Acel volum e împărțit astfel: 113 pentru congelator și restul de 225 litri e la frigider.

Frigiderul are multe rafturi astfel că puteți pune cum doriți (4 rafturi), sistemul de dezghețare e semi-automat iar rafturile sunt din sticlă. Cele din sticlă dau un plus de eleganță și se curăță mai bine decât cele din sârmă. Pe ușă sunt 4 suporturi pentru diverse, dar nu trebuie neglijat nici acel compartiment pentru fructe și legume.

Congelatorul are 3 compartimente, iar la acest preț nu e dotat cu No Frost ori cu un compartiment de tip Big Box. Dezghețarea se face manuală iar capacitatea e de 4.5 kg la 24 ore. Pe partea de design are: mânere verticale, inox cu finisaj antiamprentă, suport de ouă și altele.

Plusuri: are finisaj inox anti-amprentă, autonomie bună fără curent, arată bine la interior, preț atractiv, fiabilitate etc.
Minusuri: nu prea are.

Whirlpool WBE3414IX e un electrocasnic mare iar dacă nu aveți destul spațiu, un frigider mai performant ar fi perfect. Chiar dacă o combină ar fi cât 2 electrocasnice (frigider+congelator) și e și mai accesibil decât 2, poate nu toți își permit o combină dintr-un salariu. Mai există și varianta achiziționării sale, în rate.

Te-ar mai putea interesa