Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WBE3411A+W, combină accesibilă și foarte spațioasă

Actualizare: Combina Whirlpool WBE3411A+W vine la pachet cu un aspirator oferit cadou, detalii aici. Aparatul face parte din promoția „aparatele frigorifice Whirlpool cu discount de până la 300 de lei + cadou un aspirator”.

Articolul din 11.06.2013
Una dintre cele mai spațioase combine frigorifice într-un buget de maxim 1400 lei e Whirlpool WBE3411A+W. Se poate observa că face parte din seria WBE care e destul de reușită ca și design și caracteristici. Mai precis, oferă un volum net de 347 litri și un congelator XXL. Deci se adresează celor care vor caracteristici mai bune și nu țin la compartimente speciale ori tehnologii avansate de răcire. Îl recomand oricui deoarece nu costă mult și e oferit de un producător foarte cunoscut și experimentat (deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială). Dacă vi se pare cam scump vă recomand ratele fixe fără dobândă. Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Se poate observa că are uși cu mânere integrate care parte arată mai bine decât cele cu mânere verticale și se curăță mai ușor acele uși.

Închis

Închis

Deschis

Deschis

Volumul de 347 litri e cel net și e împărțit astfel: 119 litri la congelator și 228 litri la frigider. Deci e vorba de un congelator XXL, adică peste medie. Clasa A+ e corespunzătoare având în vedere consumul de numai 0.82 kWh la 24 ore și trebuie luam în calcul și volumul congelatorului (congelatorul are cel mai mare consum). Frigiderul vine cu multe rafturi din sticlă, suporturi pe ușă și compartimente pentru legume/fructe.

Având în vedere că nu are No Frost dezghețarea congelatorului se face manual. Capacitatea de congelare e cam mică – 4kg, având în vedere volumul. Dar casă nu sunteți o persoană cu pretenții mari cred că va fi o alegere mai mult decât satisfăcătoare. Nu sunt multe combine care să oferă atâta volum pentru ambele compartimente. Nu oferă funcții speciale în acest buget dar nici nu puteți avea astfel de pretenții.

Plusuri: volumul mare pentru congelator dar și frigider, eficiența energetică, fiabilitatea, rafturi din sticlă și e la promoție (cu aspirator cadou, dar e limitată promoția).

Minusuri: nu prea are.

Acest Whirlpool WBE3411A+W e un model pe alb dar cu siguranță veți găsi modele diferite din seria WBE și în culori mai interesante. Doar că albul se asortează cu orice ca și inoxul. Jos am pus o prezentarea a unor model din seria de care vă spuneam iar modelul din mijloc seamănă destul de mult cu cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu