Whirlpool WBE3116TS, combină clasa A+

Știm cu toții că Whirlpool face printre cele mai bune combine frigorifice, dacă nu cele mia bune, iar un model nou e acest Whirlpool WBE3116TS. Nu are No Frost, însă are o capacitate mare, iar congelatorul e unul de tip XXL. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar cel mai tare lucru în acest moment e că vine la promoție în sensul că se oferă cadou un aspirator de la același brand – Whirpool WVCC 1B180.

Aspect

Se poate vedea că e compartimentat bine, frigiderul având 4 rafturi, iar congelatorul 3 compartimente. Un lucru interesant și care nu se vede din poză e faptul că are piciorușe reglabile, dar doar în față.

Interiorul
Interiorul

Caracteristici tehnice

Modelul WBE3116TS are un volum net de 307 litri care e împărțit în 194 ai frigiderului și restul de 113 sunt ai congelatorului. Puteți observa că are un congelator destul de încăpător și de aceea i se zice de tip XXL. Chiar dacă are o capacitate mare de stocare a alimentelor, consumul de curent e unul relativ mic fiind de 297 litri, deci corespunzând clasei de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Acest aparat e unul foarte bun deoarece arată bine (e argintiu), e de îndelungă folosință (eu zic că o să vă țină și 10 ani dacă aveți grijă de el și o să-l întrețineți, adică curățați periodic) și e performant în răcire, dar și păstrat alimente la rece.
Din păcate nu are No Frost și nici Multiflow, dar dacă avea aceste caracteristici atunci prețul ar fi fost mult mai mare.

Concluzie

În concluzie, dacă vrei o combină bună și ai un buget de circa 1500 lei atunci acest model ar fi unul ok. Poate zici că prețul e cam mare, dar trebuie să iei în considerare că e combină și nu frigider, iar folosința sa e îndelungată – undeva la peste 5-10 ani. Dacă e să ne gândim bine atunci pe o tabletă chinezească dai undeva la 1000 de lei și nu cred că o să o folosești mai mult de un an, pe când un astfel de electrocasnic te poate ține și o viață.

Lasă un comentariu