Whirlpool WBE3112A+X

Whirlpool WBE3112A+X e o combină frigorifică ieftină și bună care se recomandă prin volumul mare, clasa de eficiență energetică A+, înălțimea modică și dotări. Nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționată la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat frigorific cu un excelent raport între preț și calitate.
Nu vine cu un panoul de control sau cu dispenser de apă sau gheață, dat e foarte ușor de folosit. Astfel, îl bagi în priză, pui la păstrare alimentele, iar o dată pe an îl cureți de gheață… dacă e cazul.

Poze

Se poate vedea că e bine compartimentat, frigiderul având 4 rafturi și 3 suporturi la ușă. Congelatorul e și el unul bine împărțit deoarece vine cu 3 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 4 kg la 24 de ore. Aparatul e unul de culoare inox care e foarte arătos și la interior având rafturi din sticlă.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Whirlpool WBE 3112A+X are un volum net de 311 litri împărțit în 192 litri care e volumul frigiderului și 119 litri care reprezintă volumul congelatorului. Din păcate nu vine cu caracteristica No Frost, însă dezghețarea frigiderului e automată. Chiar dacă volumul e unul mare, după cum se poate vedea din rândurile de mai sus, aparatul nu consumă deloc mult curent având clasa de eficiență energetică A+ datorită consumului de 0.78 kWh la 24 de ore și 284.7 kWh într-un an.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție îndelungată; e bine compartimentat și încăpător în același timp; nu consumă multe resurse (și aici mă refer în special la curent); dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera deoarece aparatul are o autonomie de 24 de ore.
Contra: nu are No Frost care ar fi făcut ca decongelarea să nu trebuiască făcută manual. Însă, lipsa acestei caracteristici face ca prețul să fie unul foarte mic și astfel oricine și-l poate permite.

Concluzie

Combinele de la Whirlpool sunt foarte bune și fiabile în același timp. Eu dețin un model asemănător de o lungă durată de timp și nu pot spune decât că e silențios și își face treaba. Pentru a vedea mai bine cum arată acest model și de ce poate îți recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa