Whirlpool WBE3111a+w, combina frigorifică

Combina frigorifică Whirlpool WBE3111a+w e o combină accesibilă cu 311 litri, clasa A+ și design plăcut pe culoarea albă.Sunt puține modele în acest buget care oferă un astfel de volum, iar pe lângă caracteristicile sale, trebuie luată în considerare și fiabilitatea și eficiența aparatului frigorific. Mi-a plăcut foarte mult designul care e puțin rotunjit și nu e pătrățos ca și la modelele Candy, iar mânere sunt integrate (puteți curăța mai ușor exteriorul). Și de fiecare dată, un design mai simplu e și mai elegant. Având în vedere că e e pe alb, ar fi ideal ca restul aparatelor din bucătărie să fie pe aceeași culoare, pentru a se asorta mai bine (în cazul în care urmează să vă luați și alte aparate electrocasnice – aragaz, hotă, mașină de spălat). WBE3111a+w are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool-WBE3111a-w-1
Așa arată
Deschis
Deschis

Bineînțeles, o astfel de combină nu vine cu sistem de răcire No Frost, dozatoare pentru apă/gheață sau protecție antibacteriană. Acel volum de 311 litri e cel net deci cel care ne interesează, astfel că frigiderul și congelatorul au 195 l, respectiv 116 l. Deci oferă un congelator mult mai mare decât a altele, deoarece media e undeva la 90 și ceva de litri. E foarte important consumul de energie având în vedere că e un aparat electrocasnic mare și care trebuie ținut tot timpul în priză. E vorba de o eficiență energetică A+ care presupune un consum de circa 0.78 kWh.

Din poza de sus se observă că are un frigider cu multe rafturi și suporturi pe ușă: 4 rafturi sticlă, 3 suporturi pe ușă și un compartiment pentru legume + fructe. Nu are un compartiment pentru brânzeturi cum găsim la altele dar și așa poate nici nu l-ați fi folosit. Congelatorul său are 3 compartimente pentru depozitarea alimentelor și capacitatea de congelare la 24 de ore e una modică – 4kg. Restul caracteristicilor la capitolul design sunt următoarele: iluminare interioară, mânere incorporate, deschidere spre dreapta dar cu posibilitatea schimbării direcție de deschidere (uși reversibile). La capitolul funcții nu are cine știe ce, însă autonomia fără curent e impresionantă – 24 ore.

Plusuri: oferă un volum generos, congelator mare, raport preț/calitate bun, consum redus de curent etc.

Minusuri: nu e grozav la capitolul funcții.

Acest Whirlpool WBE3111a+w e recomandarea mea în acest buget și nu ar avea rost să optați pentru altul deoarece nu veți găsi aparate cu congelatoare mai mari, doar mai mici. Iar restul caracteristicilor sunt decente, motiv pentru care e o alegere bună din cele mai multe puncte de vedere.

Te-ar mai putea interesa