Whirlpool WBE 3714 IX, combină frigorifică pe inox

O combină frigorifică ca Whirlpool WBE 3714 IX e perfectă pentru cei ce nu au un buget mare ori nu vor să dea mulți bani pe un aparat frigorific. După cum vedeți în poza de jos, puteți pune o mulțime de alimente, fructe/legume, băuturi la interior dar asta depinde și de voi. Poate că nu toți preferăm să punem apa sau berea în frigider sau poate că unora le plac fructele mai proaspete. Dacă vi se pare destul de elegantă și dotată, nu văd de ce ați alege un alt tip de aparat frigorific ori un alt model. Mânerele nu sunt foarte mari dar au o formă destul de comodă și plăcută în același timp.

Pe partea de dotări dotări bune și se poate observa la interior, iar pentru mai multe detalii, voi face o listă mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Combina frigorifică de mai sus e perfectă pentru cei care vor un model cu volum generos. Mă refer la volumul net care e și cel real iar în acest caz e de 368 litri. Împărțirea e făcută destul de bine: 255 la frigider și restul la congelator. Consumul de energie e undeva 304 kWh și e vorba de cel anual.

Frigiderul e unul semi-automat, rafturile sunt di sticlă iar suporturile mi se par suficiente (sunt vreo 4). Congelatorul are dezghețare manuală iar capacitate de congelare la 24 de ore e de 4.5 kg. E destul de bună însă nu foarte bună. Exteriorul e pe inox și această culoare e una destul de plăcută (se asortează cu orice). Mai trebuie menționat că are mânerele verticale, uși cu deschidere spre dreapta și iluminare interioară.

Plusuri: congelator mare și performant, design elegant, consum redus, rafturi și suporturi destule.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool WBE 3714 IX putea să vină cu un sistem de răcire ceva mai bun cum e No Frost (există sistem de răcire similare care pot fi alegerea corectă dacă vreți un plus de eficiență). Acestea reduc gheața de la interior deci nu mai trebuie curățate atât de des. Nu excelează la toate capitolele.

Te-ar mai putea interesa