Whirlpool WBE 34162 W, combina frigorifică de 339 litri

Combina frigorifică Whirlpool WBE 34162 W e una destul de mare și spațioasă. Arată bine pe alb dar și pe inox ar fi arătat excelent. Are rafturi din sticlă și compartimente speciale pentru alimente/fructe/legume. Nu are sistem de răcire avansat cu dezghețarea automată, astfel cu congelatorul are un sistem de dezghețare manuală. E oferită de un brand foarte cunoscut și care are experiență în domeniu. Pe partea de eficiență are clasa A++ și deci consumul energetic e mai mic decât la altele. Are un suport pe ușă pentru sticle dar are și un raft special pentru acestea.

Prețul său e destul de bun pentru volumul său și nu veți găsi multe alternative mai bune (cu dotări mai bune). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Volumul net total al acestui model e de 339 litri iar congelatorul are 113 litri (mult peste medie). Frigiderul său are are restul de 226 litri. Pentru un așa volum și o eficiență A++, consumul anual de 231 kWh e normal. Frigiderul are 4 rafturi, dezghețare semi-automată și 4 suporturi pe ușă.

Congelatorul e mare după cum am zis anterior iar capacitatea de congelare nu impresionează – 4.5 kg la 24 de ore. Bineînțeles, o combină mai scumpă are și un congelator mai performant. Compartimentele congelatorului sunt destul de mari deoarece sunt doar 3. Puteți pune orice în el și chiar să le sortați după preferințe.

Pe partea de design are: două uși, mânere verticale, finisaj pe alb etc.Mi se pare foarte silențioasă pentru dimensiunile ei, adică nivelul de zgomot e undeva la 39 dB. Dacă vi se pare scumpă, un frigider mai mic ar fi o alegere poate mai potrivită.

Plusuri: e destul de silențioasă, autonomie fără curent de 24 de ore, voluminoasă, fiabilă, accesibilă și arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool WBE 34162 W e o combină reușită după părerea mea și care trebuie luată în considerare dac nu aveți un buget mare. Nu sunt multe aparate frigorifice așa de spațioase în acest preț. Dacă nu vă place că are un congelator prea mare, puteți alege un frigider ceva mai eficient (au un consum mai redus de energie deoarece au congelatoare mici)

Te-ar mai putea interesa