Whirlpool WBE 34162 TS, combina frigo

Combina frigorifică Whirlpool WBE 34162 TS e una dintre cele mai spațioase modele în acest buget și care are eficiență energetică A++. Bineînțeles nu puteți avea pretenții la sisteme de răcire avansate cum e No Frost, deoarece volumul său e peste media modelelor în acest buget. Aici mă refer la volumul net și nu la cel brut. În acest caz e vorba de 339 de litri, volum care face ca această combină să fie mai înaltă și lată. Finisajul său e unul foarte bun în special că e argintiu și vine cu puține linii. Nu are dozatoare de apă sau gheață după cum se observă și în poze. Aceste dotări sunt destul de scumpe și după părerea mea sunt inutile deoarece combina vine cu tavă pentru gheață și suport pentru sticle.  WBE 34162 TS are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, capacitatea sa netă e de 339 litri și e oarecum mare pentru un model în acest preț. Acel volum e împărțit proporțional, astfel că frigiderul are 226 litri iar congelatorul vine cu 113 litri. Deci dacă aveți nevoie de un spațiu mare în congelator, acesta e combina care o căutați. Clasa energetică e destul de importantă pentru un aparat care trebuie ținut în priză tot timpul, dar autonomia fără curent a acestuia e de circa 24 de ore care e mult peste medie. Sincer, nu văd de ce nu ați opta pentru aceasta având în vedere că autonomia medie e undeva la 14 ore.

Nu vine cu dotări speciale, însă frigiderul are un compartiment special pentru fructe sau legume, 4 rafturi și tot atâtea suporturi pe ușa sa. Dezghețarea sa e una semi-automată pe când la congelator e vorba de un sistem de dezghețare manual. Congelatorul vine cu trei compartimente și o capacitate de a congela alimente de 4.5 kg la 24h. Designul e reușit din punctul meu de vedere iar mânerele au o formă confortabilă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum de energie potrivit, designul e simplu și plăcut atât la interior cât și la exterior, volumul și nivel de zgomot redus.

Minusuri: capacitatea de congelare putea fi mai mare la acel volum.

Concluzie

Whirlpool WBE34162TS e un aparat frigorific mare care îl recomand datorită caracteristicilor tehnice și tehnologiilor mai noi. Alternative la acesta ar fi o combină cu No Frost, însă volumul nu mai e același, ci mai mic (dacă e să luăm același buget).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool WBE 34162 TS, combina frigo”

Comentariile sunt închise.