Whirlpool WBE 31162 W, combina frigorifică

Combina frigorifică Whirlpool WBE 31162 W e una destul de spațioasă deoarece capacitatea netă e undeva la 300 litri. Bineînțeles e volumul total iar congelatorul și frigiderul au un volum mai mic (separat, bineînțeles). Din poza de jos se poate observa cum arată la interior și ușa frigiderului are destule suporturi. La congelator se poate observa că are un compartiment central generos. Pe partea de design cred că era loc de mai bine, în special la exterior. Am văzut combine ceva mai mici și mai elegante care pot fi considerate alternative, dar depinde și ce vă doriți voi.

Prețul ei e destul de atractiv și . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Ca și caracteristici generale are: volum de 303 litri, clasa energetică A++, congelator de 109 litri, frigider de 194 litri și altele. Apreciez consumul redus de energie deoarece veți putea economisi bani cu timpul. Consum energetic anual e de 231 kWh și e potrivit pentru volumul aparatului. Deci trebuie să țineți cont de unele aspecte.

Sistemul de dezghețare e semi-automat la frigider și manual la congelator. Cam așa e la toate combinele ieftine însă există și mici excepții, unele combine pot avea tehnologii ca NoFrost. Cu siguranță acelea nu sunt la fel de spațioase la interior. La interiorul frigiderului am observat o mulțime de rafturi, suporturi și compartimente.

În 24 de ore, capacitatea de congelare e undeva la 4.5 kg. E bună dar nu e cea mai bună de pe piață. Pe partea de design are: culoare albă, mânere externe verticale, uși reversibile etc. Nivelul de zgomot e undeva la 39 dB deci e destul de scăzut și e normal să fie așa pentru un aparat așa de nou.

Plusuri: volum generos, consum redus, congelator performant, design plăcut, silențioasă și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu are No Frost.

Whirlpool WBE 31162 W e un aparat frigorific bun și care poate fi cel mai bun înlocuitor în acest buget pentru actualul frigider sau pentru actuala combină. Dacă nu vă ajunge volumul congelatorului, atunci puteți lua o ladă frigorifică ori un congelator mai mare sau mai mic. Poate că veți ieși ceva mai scump, însă combinele au o anumită limită de volum și nu toate sunt la fel de ieftine ca și acesta.

Te-ar mai putea interesa