Whirlpool WBC3C34PFX, model semi-incorporabil de culoare inox

Whirlpool WBC3C34PFX e un aparat necesar în orice bucătărie modernă deoarece e vorba despre un model incorporabil cu o capacitate mare de spălare și tehnologii care reduc consumul de resurse.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care vine de la un producător de top (care e pe locul 1 la electrocasnice).
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de generație nouă cu un panou de comandă modern.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase Whirlpool WBC3C34PFX e una cu o capacitate de 14 seturi, lucru care o face potrivită pentru o familie mai numeroasă.
Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model ar fi următoarele:

  • Are tehnologia Al Șaselea Simț care presupune consum de resurse în funcție de gradul de murdărire al vaselor. Se vor economisi curent, apă și timp.
  • Interiorul e unul spațios deoarece are un al treilea coș cu până la 30 procente mai mult spațiu.
  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa D cu in consum de 85 kWh la 100 spălări. Per ciclu consumul de apă va fi de 9,5 litri. Trebuie să țineți că aparatul are un consum variabil de resurse deoarece are 6th Sense.
  • Uscarea e una eficientă prin intermediul caracteristicii Natural Dry care presupune deschiderea ușii la sfârșitul programului pentru o uscare naturală.

Există și câteva dezavantaje, iar cel mai important e faptul că nu e un model smart.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care poate fi incorporat în mobilier. Cireașa de pe tort e faptul că are un consum mic de resurse mulțumită tehnologiei 6th Sense și a altor optimizări.
Nu trebuie neglijat nici faptul că aparatul are cuvă din inox, lucru care ne arată că e construit robust.

Te-ar mai putea interesa