≡ Meniu

Whirlpool WBC3715A+X

Am stabilit că Whirlpool se descurcă cu rezlizarea frigiderelor (ARC2223 și ARC2283 sunt două exemple), iar combina frigorifică Whirlpool WBC3715A+X ar fi un alt exemplu. La alte magazine e comercializată sub denumiri ca WBC 3715 A+X însă e vorba tot despre această combină de nota 10. Poate te întrebi de ce o recomand, iar răspunsul ar fi deoarece nu costă mult și e mai capabilă decât modelele anterior amintite. Vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi despre care pot spune că reflectă capabilitățile produsului electro, chiar dacă nu are No Frost, dar celelalte capabilități sunt de nota 10. Numai clasa de eficiență energetică A+ e ceva foarte căutat deoarece așa vă demonstrează că are un consum mic de curent, iar aspectul e foarte premium și asta se poate vedea din imaginile de alături.

Poze

La exterior arată impecabil

Interiorul e bine compartimentat

Specificaţii tehnice

WBC3715A+X arată bine așa pe inox și trebuie știut că aceasta e culoarea, aparatul nefiind realizat din acest material. Are un volum net de 367 litri și acest volum e împărțit inegal între frigider și congelator. Astfel, congelatorul are 126 litri, pe când frigiderul are cea mai mare parte – 245 litri. Congelatorul are trei compartimente și o capacitate de înghețare superioară altor modele, adică de 4,5 kilograme pe zi, iar frigiderul are patru rafturi și tot atâtea suporturi la ușă.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la cel mai bun și mic preț, are un design foarte atrăgător așa pe gri-inox, dispune de iluminare interioară și de un termostat reglabil, autonomia fără curent e de o zi, iar capacitatea de înghețare e rezonabilă. Un alt plus ar fi agentul de răcire universal, dar eu am un model similar și nu a trebuit să schimb agentul de răcire, chiar dacă îl dețin de mai multe de 7 ani, iar filtrul anti bacterii te va ajuta să nu te îmbolnăvești și ca în aparat să nu se producă bacterii dăunătoare ori urât mirositoare. Contra: din păcate nu are sistemul No Frost însă frigiderul se dezgheață automat (poți citi acest lucru în manualul de utlizare).

Concluzie

Pe scurt, Whirlpool WBC3715A+X e o combină frigo foarte bună și dacă vrei ce e mai bun atunci cu siguranță o să alegi modelul acesta. Nu vine cu dotări de care nu ai auzit sau de care nu vei avea vreodată nevoie, ci cu doar ce e ușor de folosit și esențial. Vine chiar și cu suport pentru ouă și tavă pentru gheață cu ajutorul căreia o să poți face gheață pentru băuturi răcoritoare. Alături e un clip cu un model similar din clasa WBC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu