Whirlpool WBC3715A+X

Am stabilit că Whirlpool se descurcă cu rezlizarea frigiderelor (ARC2223 și ARC2283 sunt două exemple), iar combina frigorifică Whirlpool WBC3715A+X ar fi un alt exemplu. La alte magazine e comercializată sub denumiri ca WBC 3715 A+X însă e vorba tot despre această combină de nota 10. Poate te întrebi de ce o recomand, iar răspunsul ar fi deoarece nu costă mult și e mai capabilă decât modelele anterior amintite. Vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi » despre care pot spune că reflectă capabilitățile produsului electro, chiar dacă nu are No Frost, dar celelalte capabilități sunt de nota 10. Numai clasa de eficiență energetică A+ e ceva foarte căutat deoarece așa vă demonstrează că are un consum mic de curent, iar aspectul e foarte premium și asta se poate vedea din imaginile de alături.

Poze

La exterior arată impecabil
Interiorul e bine compartimentat

Specificaţii tehnice

WBC3715A+X arată bine așa pe inox și trebuie știut că aceasta e culoarea, aparatul nefiind realizat din acest material. Are un volum net de 367 litri și acest volum e împărțit inegal între frigider și congelator. Astfel, congelatorul are 126 litri, pe când frigiderul are cea mai mare parte – 245 litri. Congelatorul are trei compartimente și o capacitate de înghețare superioară altor modele, adică de 4,5 kilograme pe zi, iar frigiderul are patru rafturi și tot atâtea suporturi la ușă.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la cel mai bun și mic preț, are un design foarte atrăgător așa pe gri-inox, dispune de iluminare interioară și de un termostat reglabil, autonomia fără curent e de o zi, iar capacitatea de înghețare e rezonabilă. Un alt plus ar fi agentul de răcire universal, dar eu am un model similar și nu a trebuit să schimb agentul de răcire, chiar dacă îl dețin de mai multe de 7 ani, iar filtrul anti bacterii te va ajuta să nu te îmbolnăvești și ca în aparat să nu se producă bacterii dăunătoare ori urât mirositoare. Contra: din păcate nu are sistemul No Frost însă frigiderul se dezgheață automat (poți citi acest lucru în manualul de utlizare).

Concluzie

Pe scurt, Whirlpool WBC3715A+X e o combină frigo foarte bună și dacă vrei ce e mai bun atunci cu siguranță o să alegi modelul acesta. Nu vine cu dotări de care nu ai auzit sau de care nu vei avea vreodată nevoie, ci cu doar ce e ușor de folosit și esențial. Vine chiar și cu suport pentru ouă și tavă pentru gheață cu ajutorul căreia o să poți face gheață pentru băuturi răcoritoare. Alături e un clip cu un model similar din clasa WBC.

Te-ar mai putea interesa