Whirlpool WBC 3B19 B, model clasa A+ parțial incorporabil

Whirlpool WBC 3B19 B este un electrocasnic pentru cei interesați să aibă vase spălate foarte bine. Când veți scoate vasele din această mașină de spălat vase incorporabilă vor arăta ca noi. Consumul de resurse al acestui aparat e unul minimal deoarece are clasa A+ de eficiență energetică și un consum de apă de 11 litri per ciclu. Evident, că există opțiunea de încărcare la jumătate care ne ajută să economisim foarte mult.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri în sarcinile care-i sunt date. Din poza de alături puteți observa că arată foarte bine, iar panoul de comandă e la vedere și ușor accesibil.


Avantaje

Economisiți energie cu un astfel de aparat deoarece are opțiunea de Încărcare la jumătate, eficiență energetică A+ și diverse programe prietenoase (bio/eco, express etc). De exemplu, în programul bio/eco se consumă 1,04 kWh. Anual cu mașina Whirlpool WBC 3B19 B avem un consum energetic de 295 kWh și de apă de 3080 litri.
Nu e un aparat gălăgios, iar acest lucru rezultă din cei 49 decibeli. Din această cauză e ceva mai silențioasă decât o mașină de spălat rufe.
Spațiul ocupat e și el minimalist datorită unei lățimi de 59,5 centimetri. Mai exact dimensiunile sunt 82×59,5×57 centimetri (ÎxLxA).
Poate spăla o cantitate mare de vase prin prisma faptului că are o capacitate de 13 seturi, iar dacă vreți să spălați mai puțin atunci se poate folosi opțiunea mai sus amintită de încărcare la jumătate.

Dezavantaje

Era interesant dacă aparatul era complet incorporabil sau dacă panoul de comandă era mascat.

Concluzii

Acest aparat e unul foarte bun pentru acasă cât și la o pensiune. Vasele vor fi spălate excelent și cu un consum energetic mic. După spălare o să vedeți că vasele vor arăta ca noi.
Despre brandul Whirlpool trebuie spus că e unul de top, fiind numărul 1 la nivel mondial la capitolul electrocasnice. Alegând un produs de la ei primiți ce e mai bun. 😉

Te-ar mai putea interesa