Whirlpool WBA3699NFCIX, combina frigorifică No Frost

Combina frigorifică Whirlpool WBA3699NFCIX e una cu 344 litri și acesta e volumul net, nu brut. Jos e o poză cu această combină și se poate observa interiorul și exteriorul. Sistemul de răcire No Frost e prezent la congelator, deci nu e Full No Frost. Frigiderul are doar sistem de dezghețare semi-automat. În partea de jos a ușii de la frigider se observă un control electronic avansat, adică are multe funcții. E ușor de folosit deoarece pentru fiecare funcție are pictograme corespunzătoare și butoanele senzitive. E una cu tehnologie al 6lea Simț și care evidențiază consumul redus al acestui aparat.

Există și alte aparate cu această tehnologie avansată și e binevenită. Există și alte combine care pot fi alternative bune și nu e nevoie să alegeți neapărat același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Doar congelatorul are No Frost și doar acest compartiment are un consum mai mare (de aceea are nevoie de o tehnologie care mărește eficiența energetică). Volumul total e de 344 litri care e și cel net. Acest volum e cel real și o împărțit destul de bine: 97 litri la congelator și 247 litri la frigider. Pe acel panou de control sunt prezente butoane senzitive și un display LED. Consumul anual de 337 kWh e bun pentru un astfel de volum, astfel că are o eficiență energetică A+.

Frigiderul are 4 rafturi și un sistem de dezghețare semi-automat. Sunt și rafturi de sticlă și suporturi multe pe ușă. Capacitatea de congelare e de 12 kg la 24 ore (mult peste medie, dar majoritatea electrocasnicelor noi o au sau au una similară). Culoarea combinei e pe inox, mânerele sunt integrate și sistemul antibacterian e binevenit.

Controlul electronic aduce după sine următoarele: semnalizare ușă deschisă, control umiditate, blocare butoane (pentru copii) etc. Alte caracteristici sunt:răcire rapidă, eco tariff, multiflow și suportul pentru sticle. Nivelul de zgomot e undeva la 43 dB deci e destul de redus.

Plusuri: are un nivel de zgomot redus, arată bine pe inox, consum redus de energie, fiabilitate crescută, control electronic avansat etc.
Minusuri: nu am găsit.

Whirlpool WBA3699NFCIX e o alegere bună chiar adică nu e No Frost, deoarece pentru frigider nu e nevoie neapărat de No Frost (e mai bine ca acel congelator să aibă o astfel de tehnologie). Jos e o mică prezentare a acestui model sau a acestei serii – WBA.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu