Whirlpool WBA3699NFCIX, combina frigorifică No Frost

Combina frigorifică Whirlpool WBA3699NFCIX e una cu 344 litri și acesta e volumul net, nu brut. Jos e o poză cu această combină și se poate observa interiorul și exteriorul. Sistemul de răcire No Frost e prezent la congelator, deci nu e Full No Frost. Frigiderul are doar sistem de dezghețare semi-automat. În partea de jos a ușii de la frigider se observă un control electronic avansat, adică are multe funcții. E ușor de folosit deoarece pentru fiecare funcție are pictograme corespunzătoare și butoanele senzitive. E una cu tehnologie al 6lea Simț și care evidențiază consumul redus al acestui aparat.

Există și alte aparate cu această tehnologie avansată și e binevenită. Există și alte combine care pot fi alternative bune și nu e nevoie să alegeți neapărat același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Doar congelatorul are No Frost și doar acest compartiment are un consum mai mare (de aceea are nevoie de o tehnologie care mărește eficiența energetică). Volumul total e de 344 litri care e și cel net. Acest volum e cel real și o împărțit destul de bine: 97 litri la congelator și 247 litri la frigider. Pe acel panou de control sunt prezente butoane senzitive și un display LED. Consumul anual de 337 kWh e bun pentru un astfel de volum, astfel că are o eficiență energetică A+.

Frigiderul are 4 rafturi și un sistem de dezghețare semi-automat. Sunt și rafturi de sticlă și suporturi multe pe ușă. Capacitatea de congelare e de 12 kg la 24 ore (mult peste medie, dar majoritatea electrocasnicelor noi o au sau au una similară). Culoarea combinei e pe inox, mânerele sunt integrate și sistemul antibacterian e binevenit.

Controlul electronic aduce după sine următoarele: semnalizare ușă deschisă, control umiditate, blocare butoane (pentru copii) etc. Alte caracteristici sunt:răcire rapidă, eco tariff, multiflow și suportul pentru sticle. Nivelul de zgomot e undeva la 43 dB deci e destul de redus.

Plusuri: are un nivel de zgomot redus, arată bine pe inox, consum redus de energie, fiabilitate crescută, control electronic avansat etc.
Minusuri: nu am găsit.

Whirlpool WBA3699NFCIX e o alegere bună chiar adică nu e No Frost, deoarece pentru frigider nu e nevoie neapărat de No Frost (e mai bine ca acel congelator să aibă o astfel de tehnologie). Jos e o mică prezentare a acestui model sau a acestei serii – WBA.

Lasă un comentariu