Whirlpool WBA 34272 DFC IX, combină 6th Sense Fresh Control

Am văzut că pe unele site-uri acest Whirlpool WBA 34272 DFC IX e considerat ca fiind frigider însă e o combină frigorifică. Ar trebui să te orientezi înspre acest model deoarece e unul cu o capacitate de 336 litri, consum foarte mic de curent și cu un aspect plăcut… mai mult decât plăcut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care are culoarea inox și unele caracteristici care vor să suplimenteze No Frost, mai exact 6th Sense Fresh Control. Acest al șaselea simț face ca aparatul să consume mai puțin curent, să aibă diferite facilități anti bacterii și să țină alimentele mai mult timp proaspete (până la de 4 ori mai mult).

Interiorul
Interiorul

Modelul acesta e unul foarte încăpător deoarece are o capacitate de 336 litri (e vorba despre un volum net) și o înălțime de 187 centimetri. Chiar dacă-i așa de mare, consumul de curent e unul minimal, lucru dovedit prin clasa A++ de eficiență energetică (consum de curent de 242 kWh pe an).
În cazul în care se întrerupe curentul, alimentele nu se vor strica deoarece aparatul are o autonomie de 24 de ore… destul de mult.
Iar, dacă vă faceți griji legate de zgomot atunci trebuie știut că aparatul acesta e unul destul de silențios având un nivel de zgomot de 39 decibeli.

O să apreciezi acest model nu neaparat datorită brandului (Whirlpool e numărul unu la nivel mondial în materie de electrocasnice), ic în special datorită prețului bun, a construcției rigide și a facilităților care sunt integrate în el.
Din păcate nu putem spune că are No Frost deoarece dezghețarea frigiderului e semi-automată, dare e pe aproape.

Modelul de față se adresează cuiva cu un buget mai mare care vrea un electrocasnic foarte bun pentru ținerea la rece a diferitelor alimente. Vine cu Multiflow, acel sistem de distribuție a aerului rece pe mai multe căi care îl întâlnim doar la aparatele frgo premium, iar acest lucru o să contribuie la alimente proaspete mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa