Whirlpool WBA 3387 NFC IX, combină No Frost

Whirlpool WBA 3387 NFC IX e o combină frigorifică cu sistem de răcire No Frost și 6th Sense Frost Control. Nu e un aparat frigorific oarecare ci unul eficient din punct de vedere energetic. Și alimentele sunt mai bine păstrate cu No Frost, dar dezghețarea e semi-automată la frigider și nu automată cum e la mare parte din ele. Arată bine pe inox și cu acele finisaje. Controlul electronic iasă ușor în evidență și e poziționat la exterior unde e mai la îndemână (pe ușa frigiderului). Cu siguranță oferă mai multe funcții decât controlul unei combine clasice. Deasemenea, e la promoție motiv pentru care nu ar trebuie să mai așteptați (până ce se termină).

Nu mi se pare foarte scumpă având în vedere ce oferă și cum arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Are o capacitate netă de 320 litri iar pentru cei care nu vor un frigider prea mare, pot opta pentru o combina ca aceasta sau una care are un congelator peste 100 litri. Deci aceasta nu e singura și mai există serii similare. Sistemul de răcire e bun deoarece e însoțit de No Frost.

Consumul de energie cu acel volum și cu o clasă A+ e de circa 327 kWh. Frigiderul său e dotat cu suficiente rafturi și suporturi. Designul combinei e plăcut în special că e inox cu antiamprentă. Are mânere integrate care sunt mai interesante decât cele verticale. pe partea de funcții are Multiflow și tehnologia al 6-lea Simț Fresh Control. Autonomia fără curent e de 12 ore, iar la unele combine e și mai mare. Nu e foarte zgomotoasă dar putea fi mai mai silențioasă ținând cont că are un congelator de 97 litri.

Plusuri: antiamprentă, tehnologii de ultimă generație, volum generos, design plăcut și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Whirlpool WBA 3387 NFC IX nu are un preț foarte mic pentru ce oferă dar e justificat. Dacă vi se pare prea scumpă, trebuie să știți că există alternative care pot fi mai bune cași preț, dar nu vor avea același design sau dotări. Dacă nu aveți un buget mare, vă reocmand o combină mai accesibilă și veți putea lua chiar una cu volum similar.

Te-ar mai putea interesa