Whirlpool WB70E972X, principalele motive pentru care merită

Whirlpool WB70E972X e un frigorific de generație nou pentru persoanele interesate de aparate premium și cu fiabilitate peste medie. Whirlpool a ajuns numărul 1 mondial prin comercializarea unor aparate de cea mai bună calitate.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern pentru acele persoane care vor un aparat de calitate.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox cu mânere aplicate și panou de comandă pe ușa frigiderului.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool WB70E972X vine cu mai multe lucruri utile și lucruri caracteristice acestui producător. Cele mai importante motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat ar fi următoarele:
– Are o capacitate mare de 444 litri, dar consumul energetic nu e mare întrucât are clasa E cu un consum anual de 291 kWh.
– Sistemul de răcire e unul avansat bazat pe No Frost, 6th Sense și Fast Cooling (pentru congelator)
– Dimensiunile nu sunt unele mari, fiind vorba despre 70x76x196 lxaxî cm. Iar greutatea e de 84 kilograme.
– Interiorul e foarte bine compartimentat deoarece are rafturi pentru sticle, 3 compartimente în congelator, două compartimente în frigider și două rafturi în frigider (plus 3 pe ușă).
Din păcate, nu e un model cu facilități smart, dar acest lucru nu e neaparat un minus deoarece așa aparatul e mai ușor de folosit.
6th Sense (Al Șaselea Simț) e o caracteristică întâlnită la toate electrocasnicele Whirlpool. În cazul acestuia are rol de a face ca temperatura să fie constantă și să fie redus consumul de curent.

Verdictul meu legat de acest electrocasnic e că-și merită banii întrucât e un model care arată bine și multe cu lucruri utile (care ne fac viața mai ușoară).

Te-ar mai putea interesa