Whirlpool WAHTT64LMK, păreri hotă telescopică

Dacă doriți să vă amenajați o bucătărie modernă atunci vă recomand o hotă încorporabilă precum Whirlpool WAHTT64LMK. Aceasta este una pe culoare neagră iar ca funcționalitate este telescopică.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune produse de acest fel de la cel mai bun producător. Vine echipat cu o multitudine de funcții utile precum și cu o construcție robustă.
Nu se vede din imagine, dar este vorba despre un model cu panou de comandă mecanic așa încât controlul să se realizeze clasic și precis.

Păreri pro și contra

Hota Whirlpool WAHTT64LMK are o multitudine de lucruri integrate iar pe cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Consumul energetic este undeva la 76 kWh pe an, motiv pentru care este atribuită clasa C de eficiență energetică.
Are funcție Booster care presupune o aspirare rapidă a mirosurilor și filtrarea aerului.  Referitor la filtrarea aerului trebuie precizat că aparatul este echipat cu un filtru de aluminiu, iar filtrul de carbon este inclus în pachet (în cazul în care aparatul e montat în mod recirculare).
Având Timer puteți economisii timp deoarece se poate regla cât timp să funcționeze hota, după care se oprește. În acest fel nu mai trebuie să pierdeți timpul pentru a merge să opriți hota.
Aerul va fi perfect curat deoarece viteza poate fi reglată pe 3 trepte.
Este realizat din materiale de calitate foarte bună. Aparatul e din oțel iar filtrul este din aluminiu (după cum am scris mai sus).

Singurul dezavantaj ar fi că aparatul nu este disponibil și pe culoare argintie. Dar, găsiți alternative argintii cu mai puține dotări aici.

De final trebuie să scriu că acest model este unul potrivit pentru bucătării moderne și că se va dovedi mai mult decât suficient pentru cei mai pretențioși dintre noi.
Trebuie să subliniez faptul că acest model poate funcționa în mod absorbție aer și în mod de recirculare aer.

Te-ar mai putea interesa