Whirlpool W9 931D KS, combină de 348 litri cu 6th Sense

Pentru persoanele interesate de un aparat modern care să ţină la rece o cantitate mare de alimente recomand acest model Whirlpool W9 931D KS. E o combină frigo dotată cu No Frost şi 6th Sense aşa încât să nu aveţi bătăi de cap cu întreţinerea, iar alimentele să rămână proaspete cât mai mult timp.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere.
Aspectiv se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Puteţi vedea că e un aparat negru cu un panou de comandă pe exteriorul uşii frigiderului.
Pentru acest produs producătorul menţionează că are caracteristica de uşi reversibile, adică sensul deschiderii poate fi reglat înspre stânga ori dreapta.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool W9 931D KS e unul cu un volum net de 348 litri. Acesta va fi unul suficient pentru o familie de 3-5 persoane şi mai trebuie adăugat că o capacitate aşa de mare îi atribuie şi o înălţime de 201 cm.
Are un consum de 180 kWh şi o eficienţă energetică A+++ care va ajuta la a economisi curent pe parcursul utilizării.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 201x66x60 lxaxî cm. Mai trebuie ştiut şi faptul că aparatul are şi un cablu de 2,4 metri aşa încât nu trebuie poziţionat în imediata vecinătate a unei prize.
Aparatul e prevăzut cu Dual No Frost, adică cu No Frost la frigider şi congelator, iar pentru o umiditate constantă are 6th Sense Control. Această caracteristică reglează dinamic nivelul de umiditate şi temperatură.
Aparatul vine cu diverse rafturi/compartimente printre care se numără Fresh Box 0 – adresat alimentelor delicate (peşte, carne etc). Mai există şi raft pentru preparate lactate.
Poate fi comandat prin panoul de comandă exterior tip Dotyk Touch. Acesta permite controlul temperaturii.
Pentru ca sticlele să nu ocupe prea mult loc are un raft destinat sticlelor.

Modelul de faţă se adresează celora care vor un produs de calitate şi vor să-şi amenajeze o bucătărie cu electrocasnice de culoare neagră.

Te-ar mai putea interesa