Whirlpool W9 921C W, combină clasa A++ cu Dual No Frost

Whirlpool W9 921C W e o combină frigo apărută pe piaţă la mijloc de 2019 şi care e un model premium prin faptul că are No Frost (independent pentru frigider şi congelator), eficienţă energetică A++ şi multe alte lucruri utile.
Precum alte modele marca Whirlpool şi acesta are 6th Sense, iar în cazul acestui aparat vorbim despre capabilitatea de a regla automat umiditatea şi temperatura. În felul acesta alimentele rămân proaspete mai mult timp.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pe aceşti bani primim un model premium de la numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice produse. Din poza de alături puteţi vedea că vorbim despre un aparat clasic (neincorporabil) şi fără dispenser de apă ori gheaţă. Are un design minimal, culoarea fiind clasic alb.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool W9 921C W e unul premium pentru persoanele interesate de ceva cu volum mare deoarece vorbim despre 348 litri volum net. Acest volum e posibil datorită dimensiunilor sale, adică 59x65x201 lxAxÎ cm. E o înălţime destul de mare, iar din cauza aceasta trebuie să vă asiguraţi că aveţi o încăpere de peste 2 metri înălţime.
O facilitate foarte utilă e cea No Frost, iar în cazul acetui model vorbim despre No Frost Dual, adică fiecare compartiment are No Frost dedicat.
Nivelul de zgomot e unul acceptabil, mai ales că vobim despre 42 decibeli. Acesta e unul scăzut aşa încât să nu fiţi deranjaţi din odihnă.

Cu o combină precum ce de faţă faceţi o alegere bună deoarece alegeţi un produs de la Whirlpool care-i numărul 1 la nivel mondial. Fiabilitatea acestei combine e una peste medie întrucât întreţinerea e minimală, iar la asamblarea sa au fost utilizate piese de calitate.
Consumul energetic e un motiv de alegere ale combinei acesteia deoarece are clasa A++ cu un consum anual de 271 kWh.
Dacă locuiţi în zone unde se întrerupe des curentul atunci trebuie ştut că o să vă fie de folos faptul că are autonomie de 16 ore.

Te-ar mai putea interesa