Whirlpool W9 821D OX H, combină cu Dual No Frost şi 6th Sense

Whirlpool W9 821D OX H este o combină frigorifică modernă cu capacitate mare de 318 litri şi clasa A++ de eficienţă energetică. Nu e prea mare deoarece dimensiunile sale sunt de 60x69x189 lxaxî cm aşa încât să puteţi amplasa aparatul şi în locuri nu prea înalte.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic de culoare inox şi comandabil prin touchscreen (producătorul zice că e vorba despre Dotyk Touch). Prin comandabil mă refer la faptul că se poate regla temperatura.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool W9 821D OX H e dotat cu 6th Sense Control care e o tehnologie care reglează automat temperatura şi nivelul de umiditate.
Vine cu Dual No Frost, adică are două sisteme independente de tip No Frost. Caracteristica No Frost presupune că răcirea se realizează fără a produce gheaţă. Despre procesul de dezgheţare a congelatorului trebuie ştiut că e unul fără gheaţă, iar din această cauză întreţinerea e una fără bătăi de cap.
Deschiderea uşilor se face prin intermediul unor mânere metalice externe. Producătorul menţionează că aparatul vine cu caracteristica de uşi reversibile aşa încât acestea să poată fi deschise înspre stânga ori dreapta.
Pe an consumă undeva la 262 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică. Dacă se întrerupe curentul atunci o să vă fie de folos autonomia de 16 ore.
Partea de congelator are o capacitate de îngheţ de 13kg la 24 ore. Volumul acestuia fiind de 97 litri. Această partea combinei are 3 compartimente care vor fi mai mult decât suficient pentru depozitarea diverselor alimente perisabile.
Foarte important e şi nivelul de zgomot, în cazul acestuia e de 42 decibeli.
Dacă gresia sau parchetul sunt puse mai „ciudat” atunci trebuie ştiut că puteţi regla aparatul din picioarele frontale deoarece acestea sunt ajustabile.
Din păcate nu are dozator de apă, dar există modelul Aqua care are aşa ceva.

Per ansamblu acest model vine cu o mulţime de opţiuni de deozitare şi e un produs de la un brand premium. Ce nu am menţionat e faptul că are raft tip 2 în 1 pentru sticle.

Te-ar mai putea interesa