Whirlpool W9 821C OX, aparat clasa A++ cu Dual No Frost

Whirlpool W9 821C OX e un electrocasnic din categoria combine frigo şi are o capacitate de 318 litri. Cei care vor cumpăra acestă combină o vor face datorită faptului că are No Frost şi 6th Sense.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de culoare inox cu mânere integrate. Din poza alăturată se poate vedea că are un design minimal aşa încât să se integreze perfect în decor.
Mânerul aparatului e unul integrat aşa încât să nu se rupă şi să ofere un plus de minimal.


Păreri pro şi contra

Având Dual No Frost înseamnă că aparatul are sisteme independente No Frost (pentru frigider şi congelator). Dacă nu ştiţi ce presupune acest lucru trebuie ştiut că la răcire nu se produce prea multă gheaţă înspre deloc.
Modelul Whirlpool W9 821C OX nu consumă prea mult curent întrucât are clasa A++ şi un consum anual de 262 kWh.
Nivelul de zgomot e unul relativ mic de 42 decibeli, acest lucru garantându-vă că nu o să fiţi treziţi din somn.
În cazul frigorificului acesta 6th Sense Precision Control presupune faptul că aparatul reglează temperatura aşa încât alimentele să rămână mia mult timp proaspete.
Dimensiunile aparatului nu sunt unele prea mari întrucât vorbim despre 59x65x188 lxAxÎ cm. Iar, cablul are o lungime de 2,5 metri.
Compartimentarea sa e una bine gândită prin faptul că frigiderul are 3 rafturi la frigider şi 3 compartimente. În felul acesta aveţi tot spaţiul de care aveţi nevoie pentru mâncarea dvs. În frigider mai avem şi Fresh Box 0, Fresh Pad şi Fresh Box+
Dacă doriţi să depozitaţi sticle acest model are şi sertar sticle 2 în 1.

Modelul acesta e pentru persoanele interesate de ceva plăcut ca aspect, funcţional, eficient energetic şi care să aibă mult spaţiu interior.
Brandul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar din această cauză dacă alegem un aparat de la ei putem spune că facem o alegere bună. Fiabilitatea acestui model e una excelentă, iar din această cauză o să vă ţină foarte mulţi ani.

Te-ar mai putea interesa