Whirlpool W7OM44S1P, cuptor incorporabil cu 6th Sense

Whirlpool W7OM44S1P e un cuptor incorporabil de la numărul 1 la nivel mondial. De la început trebuie să scriu că e pentru cei care gătesc mult întrucât are integrate o multitudine de facilități utile, dar are și o capacitate de 73 litri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multiple sisteme, dar și cu un aspect plăcut. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox., aparatul făcând parte din linia W7,

Motive pro și contra

Cuptorul Whirlpool W7OM44S1P vine cu o multitudine de facilități utile, iar printre cele mai importante se numără următoarele:

  • Se pot găti 4 preparate în același timp deoarece are Cook4. Nu există riscul de a se amesteca aromele mâncărurilor, conform producătorului.
  • Întreținerea e una ușoară prin faptul că are autocurățare pirolitică. Adică, e o curățare la temperaturi înalte.
  • Închiderea ușii e una ușoară, fiind vorba despre un sistem SoftClosing. În acest fel scăpăm de zgomot la închidere deoarece procesul de închidere se realizează lent.
  • Nu e nevoie de preîncălzire deoarece are tasta Ready2Cook. Aceasta permite ajungerea la o anumită temperatură fără preîncălzire.
  • Capacitatea e una mare, fiind vorba despre o capacitate XXL de 73 litri.
  • E construit din materiale de calitate, fiind vorba despre inox și sticlă.
  • Precum în cazul altor modele nici acesta nu are rotisor, dar are grill.

Ceva pozitiv despre care nu am scris mai sus e 6th Sense. Acest lucru presupune că aparatul gătește la perfecțiune întrucât există 40 combinații de gătit.

Recomand modelul acesta celora care interesați de produse de calitate și ușor de folosit. Nici consumul de curent nu trebuie neglijat, acest aparat având un consum mic de 0,91 kWh pe ciclu, iar din această cauză îi este atribuită clasa A+.
Ca alternativă recomand modelul Whirlpool W7OM44S1PBL fiind o alternativă pe negru.

Te-ar mai putea interesa