Whirlpool W7 921O OX, combină frigorifică cu rafturi extinse Pull Out

Combina frigorifică Whirlpool W7 921O OX face parte dintr-o serie nouă și se vede foarte bine după numele său (W7). Panoul de control digital e poziționat sus unde veți ajunge doar voi și e bine evidențiat de finisajul negru. Îmi place culoarea deoarece dă un plus de eleganță și mânerele integrate sunt preferatele mele, fie că sunt orizontale sau verticale. E perfectă pentru bucătării mici și mari pentru că are o lățime mică în comparație cu cea oferită de frigiderele mari. Plus că avem un congelator compartimentat și un frigider în partea de sus care e bine organizat.

Aceasta impresionează la capitolele specificații și tehnologii avansate, dar să nu uităm nici de designul exterior elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia No Frost e standard pe noile frigorifice și mă refer la cele mari, pentru că nu oferă avantaje de luat în considerare la modele mici. Congelatorul se dezgheață automat și nu se mai formează gheață în exces pe aliment ci doar pe pereți. Acesta Poate congela alimente proaspete fără probleme în limita a 10 kg și dacă au fost congelate, atunci le puteți pune fără probleme.  Aveți o tavă denumită Easy Access care poate fi extinsă, astfel voi puteți lua înghețata din spate cu ușurință, adică puteți umple raftul fără probleme. Sertarul 0 grade poate fi folosit chiar și pentru fructe dacă ați cumpărat pentru întreaga familie și pentru o săptămână întreagă.

Păreri pro și contra

Panoul de control e ușor de folosit pentru că are pictograme prietenoase și toate informațiile necesare, plus că vă este explicat în manualul său. Sunteți avertizați când temperatura interioară e e prea ridicată (poate ați pus un aliment cald în interior) sau când uitați ușa deschisă. La interior avem rafturi care pot fi extinse, două cutii Fresh Box (fructe/legume și carne/pește), iluminare LED și senzori inteligenți care monitorizează temperatura interioară.

Whirlpool W7 921O OX e unul dintre cele mai noi aparate frigorifice și oferă o autonomie fără curent generoasă de 17 ore. Are o înălțime mare că doar vă doriți multe rafturi și suporturi pe ușă, plus că avem și acele sertare sau compartimente.

Te-ar mai putea interesa