Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool W7 911O OX H Aqua, combină cu dozator

Dozatoarele de apă sunt poziționate pe ușă unde pot fi accesate ușor, iar în cazul combinelor se află pe ușa frigiderului. Whirlpool W7 911O OX H Aqua are un astfel de dozator iar alimentarea se face din acel recipient aflat pe ușă, deci nu trebuie racordat aparatul la rețea. Din acest motiv, combina frigorifică nu are atât e multe rafturi pe ușă (unul sus pentru ouă și unul mare jos pentru sticle sau alte alimente).

Are două sertare numite Freshbox+ și Freshbox 0 grade C, primul fiind pentru fructe și legume, iar celălalt e pentru carne, pește etc. Fructele și legumele își mențin proprietățile până la 15 zile în acel compartiment. Acestea se văd foarte bine pentru că sunt iluminate cu tehnologie LED. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Noua generație de aparate frigorifice arată ceva mai bine, liniile sunt ceva mai ascuțite și panoul de control e bine evidențiat. Bineînțeles, există și variantă sau variante fără acel dozator care pot avea un preț mai atractiv.

Acest brand oferă tehnologii noi pe aparatele sale, tehnologii care sunt de actualitate și să nu uităm de 6th Sense care e prezentă doar la aparatele acestui brand. Rafturile pot fi extinse pentru a avea acces ușor la alimentele care se află în spate (de tip Pull Out).

Păreri pro și contra

Capacitatea de înghețare e generoasă pentru acel volum, avem o eficiență energetică superioară, controlul digital e unul avansat, sistemele de răcire sunt avansate și finisajul inox e cu antiamprentă. Acest timp de finisaj e un plus pentru aparat însă e mai util pentru cele care au mânere integrate, adică contactul cu suprafața aparatului e inevitabil. Mânerele au o formă plăcută și sunt metalice, deci sunt rezistente și plăcute la atingere. Se poate alege cu ușurință temperatura fără a mai deschide ușa aparatului, pentru că tot mai multe paratele premium au acel control digital.

Whirlpool W7 911O OX H nu e foarte înaltă chiar dacă e încăpătoare, iar un frigider nu ar fi soluția cât timp e mai lat și ocupă mult spațiu (pentru același volum sau buget).