Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool W7 911I OX, combină clasa A+ cu Total No Frost

Modelul Whirlpool W7 911I OX reprezintă o combină frigorifică de 368 litri cu eficienţă energetică A+. În felul acesta putem pune la păstrat o cantitate mare de alimente. Nu doar eficienţa energetică e importantă la acest model, ci şi faptul că are No Frost (răcire fără producere de prea multă gheaţă).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual şi al caracteristicilor. Din imagine cred că se poate observa că designul e unul minimal fără ecran extern, dispenser de apă ori gheaţă.
Aparatul are mânerele vizibile, lucru care facilitează o prindere mai bună.


Păreri pro şi contra

Un frigorific precum Whirlpool W7 911I OX vine cu un volum net de 368 litri şi cu o eficeinţă energetică A+. Aceasta din urmă se datorează faptului că are un consum anual de 357 kWh.
Dimensiunile combinei sunt de 59x67x201 lxAxÎ cm, şi din acestea se poate vedea că vorbim despre un aparat care nu va ocupa prea mult loc, dar care are o înălţime destul de mare. Pentru amplasarea sa e nevoie de câteva persoane întrucât are o greutate de 72 kg.
În cazul în care sunteţi preocupaţi de zgomot trebuie să ştiţi că nu e deloc mare, fiind de 40 decibeli.
Ceva caracteristic electrocasnicelor Whirlpool e prezenţa 6th Sense. În cazul acestui aparat această caracteristică ajută la menţinerea temperaturii chiar dacă apar diverşi factori externi.
Componenta No Frost e una totală, adică la congelator cât şi la frigider.

Dacă vă doriţi un aparat care să arate bine şi să funcţioneze fără reproşuri atunci acesta ar fi foarte bun. Culoarea e una inox (producătorul spune optic inox) aşa încât să se integreze perfect în orice decor (indiferent de culoarea pereţilor ori a mobilei).
Brandul e numărul 1 la nivel mondial datorită faptului că produsele sunt unele foarte calitative. Nu veţi da greş alegând ceva de la ei pentru că produsele au şi o fiabilitate excelentă… putând funcţina şi mai mult de 10 ani fără probleme.