Whirlpool W5 921E OX, combină cu iluminare LED

Combina frigorifică Whirlpool W5 921E OX e una foarte interesantă deoarece are tehnologii ca: 6th Sense, Fresh Box, LessFrost și Stop Frost. Sertarul special Fresh Box e perfect pentru conservarea legumelor și fructelor deoarece nivelul de umiditate e puțin diferit. Designul e unul minimalist pe culoarea inox cu mânere integrate, iar această combinație e una pe placul multor utilizatori. Dacă va fi pusă lângă mobilier atunci ar trebui să aveți și restul aparatelor pe aceeași culoare, ca să se potrivească. Nu e nevoie să fie de la același brand sau incorporabile.

Interiorul e foarte spațios pentru dimensiunile sale și avem sertare chiar foarte mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Autonomia fără curent a crescut la noile generații de aparate frigorifice și a ajuns chiar și la 24 de ore. Astfel, că alimentele sunt în siguranță indiferent de situație și rafturile chiar oferă mult spațiu pentru că e un aparat cu adâncime de 65 cm. Aparatul e organizat diferit față de un frigider dar și forma e diferită, veți vedea că nu e foarte lat (lățimea fiind de maxim 60 cm). Avantajul acestui model față de un frigider cu același volum e că nu ocupă mult spațiu. Depinde și cum vă place congelatorul, poate că preferați unul necompartimentat.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are un congelator cu dezghețare manuală, nu se va forma gheață în exces pentru că are tehnologii în acest sens. Acesta poate îngheța în jur de 5 kg de alimente pe zi și poate că nu e cel mai performant congelator, dar aveți sertare generoase în care puteți pune pungi mari cu alimente. Capacitatea e una mare pentru că e vorba da de o combină de 372 litri, iar o bună parte din spațiu e pentru frigider.

Whirlpool W5 921E OX vine cu avertizare sonoră dacă ați uitat ușa deschisă și deci nu e nevoie de panoul digital ca să aveți această funcție (mă refer la cel de pe ușă). Totuși aveți la interior un ecran interesant pentru ca voi să selectați ușor temperatura, iar aceasta e tipică pentru seria W5.