Whirlpool W5 921C OX H, combină clasa A++ cu 6th Sense

Whirlpool W5 921C OX H e o combină frigorifică cu o capacitate de 371 litri şi o eficienţă energetică de invidiat întrucât are clasa A++. Având 6th Sense înseamnă că acest model e unul care menţine temperatura constantă şi în felul acesta alimentele rămân proaspete mai mult timp.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre a menţine la rece o cantitate mare de alimente. Din imaginea de alături puteţi vedea că are un design plăcut şi culoare gri inox (de timp anti amprentă). Mânerele sunt unele aplicate, lucru care facilitează o mai bună deschidere a uşilor.


Păreri pro şi contra

Şi modelul Whirlpool W5 921C OX H are tehnologii care fac ca gheaţa să fie produsă într-o cantitate mai redusă. Mai exact are Less Frost care-i ceva similar No Frost. Procesul de dezgheţare va dura doar 1 minut pentru că Whirlpool ştie că timpul nostru e preţios.
Modelul acesta e unul cu o capacitate de 371 litri. Aceasta e datorată în mare parte faptului că are nişte dimensiuni de 59x66x201 lxAxÎ în cm. Înălţimea e una peste medie, iar din această cauză trebuie să aveţi spaţiu suficient.
Pentru un plus de design ecranul (display-ul electronic) a fost amplasat la interior.
În opinia mea nu e un aparat gălăgios pentru că are un nivel de zgomot de 39 decibeli. Acesta e unul mediu pentru un astfel de aparat.
Clasa de eficienţă energetică e A++ datorită cnsumului de 252 kWh pe an. În felul acesta în timp fac vă recuperaţi investiţia.
Partea de congelator e una ok deoarece are 3 compartimente cu o capacitate de îngheţ de 12kg la 24 ore.

Ar trebui să alegeţi această combină datorită faptului că are Less Frost, Al Şaselea Simţ şi că vine de la un brand care-i cunoscut pentru produsele sale de calitate.
Nu ştiu dacă are rost să mai spun că brandul e numărul 1 l nivel mondial datorită produselor sale de calitate.

Te-ar mai putea interesa