Whirlpool W5 821E OX, model clasa A++ cu 6th Sense

Combina Whirlpool W5 821E OX e una cu un volum net de 339 litri şi cu eficienţă energetică A++ aşa încât în timp să vă recuperaţi o parte din banii daţi pe aparat prin facturi mai mici la electricitate.

Acest frigorific vine la un pret bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine estetic şi funcţional. Se poate vedea şi din imaginea de alături că acest model e unul de culoare inox cu mânere integrate. Producătorul spune că are culoare optic inox… cert e că vorbim despre o suprafaţă inox anti amprentă.


Păreri pro şi contra

Un frigorific precum Whirlpool W5 821E OX e unul care vine cu eficienţă A++ întrucât pe an are un consum energetic de 243 kWh.
Nivelul de zgomot al acestui aparat nu e deloc mare – 39 decibeli. E unul mediu pentru un astfel de electrocasnic.
Pentru a nu avea bătăi de cap cu dezgheţarea acest model e dotat cu Less Frost. În felul acesta gheaţa se formează doar pe pereţi, iar dezgheţarea va dura 1 minut.
Nu are dimensiuni exagerate deoarece vorbim despre 59x66x188 LxAxÎ cm.
În cazul în care se întrerupe curentul trebuie ştiut că aparatul va păstra alimentele la rece pentru încă aproximativ 24 ore.
Modelul acesta are o cutie pentru fructe şi legume numită Fresh Box. În felul acesta avem condiţii perfecte pentru depozitarea alimentelor.
Partea de congelator e una foarte capabilă întrucât poate îngheţa 5kg la 24 de ore. Capacitatea acestuia e de 111 litri, fiind împărţită de 3 rafturi ale congelatorului.

Precum alte modele Whirlpool şi acesta are 6th Sense care face ca temperatura să se adapteze în timp real diverselor fluctuaţii. În felul acesta combina e o alegere potrivită pentru cei interesaţi în a avea alimente proaspete mai mult timp şi care nu vor să-şi piardă mult timp cu dezgheţarea aparatului.
Whirlpool ca producător e numărul 1 la nivel mondial, urmat de Electrolux. A ajuns pe acest loc prin faptul că are aparatură fiabilă.

Te-ar mai putea interesa