Whirlpool W5 811E OX H, combină frigorifică 6th Sense accesibilă

Seria nouă de aparate frigorifice de la acest brand arată bine și oferă caracteristici noi. Whirlpool W5 811E OX H e unul dintre aceste modele și nu-i lipsește tehnologia 6th Sense. Chiar dacă nu vine cu No Frost, are o tehnologie similară care reduce cantitatea de gheață, dar și consumul – Less Frost. Dimensiunile sale sunt destul de reduse pentru că discutăm de o combină și nu de un frigider, iar la acesta nu trebuie să vă aplecați când scoateți ceva din el (excepție la congelator).

Designul premium a ajuns și pe astfel de modele , doar că acum nu avem acel panoul de control digital și dozatorul de apă poate deveni inutil pentru unii utilizatori. În plus, acel dozator are un recipient pentru apă la interior, motiv pentru care avem un suport pe ușă în minus. Prețul e unul convenabil în opinia mea și în opinia mea un best buy dacă vă doriți ceva fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suprafața combinei e pe inox și anti-amprenta e un tratament special care e prezent și pe aparate accesibile. Volumul total al aparatului e generos și e bine împărțit, iar acest lucru se vede din pozele de prezentare.  Congelarea se face destul e bine și capacitatea e de 5 kg pe zi pentru alimente proaspete.

Păreri pro și contra

Cu 6th Sense Control aparatul monitorizează mai bine condițiile interioare pentru a oferi o temperatură constantă, astfel că alimentele sunt mai bine conservate. Funcția de răcire rapidă are un rol important în acest sens și veți vedea că la interior are un control digital pentru setarea temperaturii. Sertarul din frigider e strict pentru legume și fructe, deoarece pentru carne și pește există un sertar special. Congelatorul poate fi o opțiune dacă nu le veți consumă în următoarele zile, astfel alimentele sunt conservate perfect și le puteți sorta pentru că aveți 3 sertare.

Whirlpool W5 811E OX H are un congelator generos și se vede din poze că sertarele sunt mari. Dezghețarea acestuia e manuală față de cea automată de la frigider, însă nu e o problemă cât timp avem Less Frost.

Te-ar mai putea interesa