Whirlpool W5 711E W, combină frigorifică modernă de 308 litri

Combina frigorifică Whirlpool W5 711E W face parte din noua generație de aparate frigorifice și se vede după design și nume. Astfel de modele sunt perfecte pentru cei care vor un congelator mare și se vede că sertarele sunt generoase (sunt identice). Veți putea conserva o mulțime de alimente și chiar nu trebuie să vă mai faceți griji pentru că acum aveți suficient loc, chiar și pentru fructe și legume. Iluminarea LED e tot mai prezentă la noile combine și lumina e clară și alimentele par să fie mai gustoase.

Din poză se vede foarte bine că are sertare generoase și interior foarte bine iluminat, pentru că se folosește tehnologia LED. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool W5 711E W

Autonomia fără curent e tot mai mare și în cazul acestei combine a ajuns la 24 ore. Deci nu veți avea probleme în cazul unei pene de curent sau poate doriți să faceți renovări în bucătărie, alimentele vor fi conservate bine.

Combina aceasta e destul de compactă și are un interior voluminos. Poate că nu se vede foarte bine dar aveți multe rafturi care și suporți generoși pe ușă. Dimensiunile combinei sunt aceleași ca și la altele, iar capacitatea ei influențează doar înălțimea aparatului. Cu alte cuvinte, lățimea ei e de 60 cm, adâncimea e de 66 cm și înălțimea e de 176 cm. Se ajunge ușor chiar și la cel mai înalt raft ori suport.

Păreri pro și contra

Congelatorul poate îngheța în jur de 5 kg de alimente pe zi și această capacitate devine irelevantă când puneți alimente deja congelate. Nu vine cu tehnologie No Frost, motiv pentru care dezghețarea e manuală și nu se formează chiar atât de multă gheață la interior. Se vede foarte bine în sertare și acestea sunt generoase pentru ca voi să puteți conserva orice aliment. Discutăm de un brand cu experiență în domeniu care oferă un aparat care să-l folosiți mulți ani și are eficiență A+.

Whirlpool W5 711E W vine cu tehnologii avansate care vă ajută zi de zi, cum ar fi: semnalizare audio ușă deschisă, LessFrost, sertar FreshBox (perfect pentru fructe/legume), răcire rapidă și 6th Sense.

Te-ar mai putea interesa