Whirlpool TDLRB65242BSEUN, model cu motor Zen Inverter

Whirlpool TDLRB65242BSEUN e o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală pentru persoanele interesate de ceva care să nu ocupe prea mult loc şi care să poată spăla eficient pentru undeva la 3-4 persoane.
Încă de la început trebuie să scriu că nu e un model slim, dar datorită uşii care se deschide vertical nu o să ocupe prea mult loc. Dimensiunile aparatului sunt de 60x40x90 axlxî cm, iar greutatea e de 56kg.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi care are multiple inscripţii pe panoul de comandă. Mai exact acestea sunt: Zen, Fresh Care, Colours şi 6th Sense.


Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool TDLRB65242BSEUN are motor tip Inverter Zen care faţă de alte motoare e slineţios, durabil şi eficient energetic.
6th Sense (Al Şaselea Simţ) e o caracteristică despre care trebuie scris că aparatul are senzori cu care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta reglează diverşi parametrii precum durata programului.
Are numeroase programe şi aş menţiona că denumirea acestora e înscrisă pe panoul de comandă.
Consumul energetic în program standard e de 0,67 kWh, iar pe an are 129 kWh. Aceste valori depind şi de cantitatea pe care o spălaţi. În felul acesta modelul de faţă are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot al electrocasnicelor atunci trebuie menţionat că modelul acesta e unul cu 51 dB la spălare şi 72 la centrifugare. Centrifugarea realizându-se la maxim 1200 rotaţii.
Caracteristica Fresh Care presupune că rufele vor rămâne ca proaspete până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare. E o caracteristică prezentă sub alt nume şi la alţi producători.

De final pot spune că un astfel de aparat e pentru persoanele interesate de ceva clasic, economic şi uşor de folosit. Caracteristic produselor Whirlpool e că nu au tehnologii smart (control de pe telefon) şi asta e un lucru bun deoarece pe mine nu mă interesează aşa ceva la un electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa