Whirlpool TDLR7220SSEUN, model vertical cu 6th Sense

Whirlpool TDLR7220SSEUN e o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală utilă celora care vor să spele o cantitate mare de rufe cu un aparat care să nu ocupe mult loc.
Precum restul aparatelor de la Whirlpool şi acesta vine cu 6th Sense (Al Şaselea Simţ). Această caracteristică presupune că aparatul va spăla atâta timp cât rufele sunt murdare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu eficienţă energetică deosebită (clasa A+++) şi capacitate de 7kg. Această capacitate face aparatul unul suficient pentru o familie formată din una până la patru persoane.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu un design minimal şi că are panoul de comandă poziţionat superior.

Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool TDLR7220SSEUN are nişte dimensiuni deloc exagerate, fiind de 60x40x90 axlxî cm.
Referitor la eficienţa energetică trebuie menţionat că aparatul are un consum anual de 174 kWh cu un consum de 0,9 kWh în program standard. Dacă vreţi să ştiţi consumul de apă atunci trebuie menţionat că e de 8900 litri pe an… acesta fiind un consum mediu precum cel anual de curent.
Vine cu mai multe programe de spălare, cel rapid fiind de 30 minute.
Nivelul de zgomot la spălare e unul normal de 60 decibeli, iar la centrifugare e de 78. După cum scriam, sunt nişte valori normale pentru un astfel de electrocasnic.
Pentru a stoarce foarte bine hainele acest model vine cu 1200 rotaţii ca viteză de centrifugare. Dar, trebuie ştiut că aceasta e viteza maximă.
Utilizarea aparatului nu e un proces complicat, dar vă recomand să citiţi manualul de utilizare. În cazul în care nu aveţi prea multă răbdare atunci există un „Ghid de referinţă rapidă” de 4 pagini pe care-l găsiţi pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa