Whirlpool TDLR70230, model vertical clasa A+++

Whirlpool TDLR70230 se adresează persoanelor interesate de ceva compact şi capabil în a spăla cantităţi de până în 7kg de rufe. Consumul de resurse şi în special cel de curent e unul minim întrucât vorbim despre clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum energetic de 174 kWh pe an.
E o alternativă foarte bună la maşinile slim întrucât are o lăţime de 40 cm… foarte puţin. Din această cauză aceste maşini sunt alegerea celora care stau rău cu spaţiul.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un brand foarte cunoscut şi care produce diverse electrocasnice cu fiabilitate excelentă.


Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool TDLR70230 vine cu Al Şaselea Simţ, adică un fel de Fuzzy Logic care reglează consumul de apă, presiunea şi timpul de spălare.
Pentru ca rufele să rămână ca proaspăt spălate atunci când nu avem timp să le scoatem rapid din cuvă acest model are Fresh Care. Aceasta este o opţiune care poate fi activată manual.
Fiind un aparat cu o capacitate de încărcare de 7kg sunt de părere că centrifugarea la 1200 rotaţii e mai mult decât suficientă.
Acest model are un nivel de zgomot impresionant de mic de 49 decibeli la spălare, iar la centrifugare e de 71 db.
Ar trebui poziţionat în vecinătatea unei prize deoarece cablul de alimentare are 1,5 metri, dar dacă nu aveţi o priză în apropiere puteţi folosi un prelungitor.
Motorul contribuie şi el la economia de curent pentru că vorbim despre un motor Inverter Zen Direct Drive. Cuvântul Zen ne spune că apratul e unul cu un nivel de zgomot scăzut.

Caracteristicile şi funcţiile aparatului de faţă ne arată de ce Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial. An de an electrocasnicele lor progresează spălând mai bine, mai eficient şi sunt mai silenţioase.
Pe partea de fiabilitatea nu avem ce comenta deoarece aparatul are garanţie 2 ani care potate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa