Whirlpool TDLR65230SSEUN, mașină de spălat verticală cu 1200 RPM

Mașina de spălat rufe din imagine numită Whirlpool TDLR65230SSEUN reprezintă o soluție performantă, de aceea are și un preț ușor piperat. Vorbim de o capacitate de spălare generoase, dar și una de centrifugare net superioară altor variante. Mașinile de spălat foarte compacte pot spăla o cantitate limitată de rufe, dar unele pot fi ceva mai performante iar cea de jos e un exemplu bun. Bineînțeles, fiecare program are o încărcătură diferită care trebuie respectată și mai sunt și alte ajustări pentru a obține cele mai bune rezultate.

Panoul de control e dispus diferit față de mașinile cu încărcare frontală, adică e în partea de sus-spate unde poate fi accesat ușor de orice adult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control la această mașină e la fel de avansat ca și la restul variantelor, iar ecranul digital nu lipsește. Acesta afișează timpul rămas în ore și minute, pentru ca voi să știți cu exactitate când să reveniți pentru a scoate rufele pentru uscare. Opțiunile se pot alege prin simple apăsări deoarece panoul e prevăzut cu butoane senzitive.

Ușa se deschide foarte ușor la apăsarea tamburului, iar această caracteristică poartă numele de Soft Opening Door.

Păreri pro și contra

Are un număr satisfăcător de funcții și programe care devine foarte util când aveți țesături diferit, dar și cu un grad de murdărie diferit. Tehnologia Al 6lea Simț e prezentă și pe acest model, adică sunt prezenți senzori care monitorizează procesul de spălare. Fresh Care e o opțiune pentru rufele care vor sta mai mult timp în mașină și va menține mirosul de proaspăt spălat. Consumul de energie trebuie să fie cât mai mic la o mașină de spălat nouă că doar o vom folosi foarte des, iar cea de sus excelează având o clasă energetică A+++ -10% (numai 147 kWh pe an).

Whirlpool TDLR65230SSEUN e un aparat mare dar compact care e perfect pentru cei care nu au mult spațiu sau poate că vor încărcare superioară. E mult simplu să încarci aparatul prin partea de sus deoarece nu mai trebuie să vă aplecați, dar depinde și unde va fi pus.

Te-ar mai putea interesa