Whirlpool TDLR55020SEUN, mașină de spălat rufe cu Al 6-lea Simț

Cele mai multe mașini de spălat sunt cu încărcare frontală, dar mai sunt și cele cu lățime de 40 cm și încărcare superioară. Whirlpool TDLR55020SEUN e una dintre acestea și are clasă de eficiență energetică A++ că doar face parte din noua generație. Performanțele nu cresc de la o generație la alta, deoarece dimensiunile sunt același indiferent de model. Poate spăla cel mult 5.5 kg și capacitatea de stoarcere e de maxim 1000 RPM. Acești doi parametri variază în funcție de programul ales, iar rezultatele sunt satisfăcătoare.

Panoul de control e mai restrâns pentru că aparatul are o construcție compactă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu siguranță nu se adresează familiilor prea numeroase, ci până la 3-4 membri. Totuși, puteți spăla mai des cantități mai mici de rufe și le sortați în funcție de țesătură, culoare sau grad de murdărie de pe acestea. Se poate monitoriza foarte ușor aparatul u ajutorul acelui afișaj digital care afișează timpul rămas, dar veți primi informații în legătură ciclul de spălare și când a luat sfârșit un ciclu de spălare (sunt indicatoare). Consumul anual de energie al acestui aparat e de numai 160 kWh, iar calculul a fost pentru spălări zilnice.

Păreri pro și contra

Acest tip de aparat e ideal pentru cei care vor să economisească spațiu sau poate că le place să încarce/descarce rufe prin partea superioară. Dotările sunt cele standard și nu veți vedea multe tehnologii în acest preț, dar tehnologia Al 6-lea Simț nu lipsește (e prezentă doar la acest brand). Aceasta va monitoriza procesul de spălare cu ajutorul unor senzori, pentru a obține rezultatele mult dorite. Alegerea programului afectează rezultatele, dar mai sunt și numeroase funcții care nu trebuie neglijate. Fresh Care e o opțiune inteligentă pentru a menține mirosul de „proaspăt spălate”. Panoul de control e prietenos și copii nu vor ajunge la el, dar are funcție de blocare a interfeței.

Whirlpool TDLR55020SEUN impresionează la câteva capitole și are un preț destul de bun, iar dacă consumul e energie trebuie să fie cât mai mic, atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre variante cu clasă A+++.

Te-ar mai putea interesa