Whirlpool T TNF 8211 OX Aqua, frigider mare cu dozator apă cu filtru

Frigiderul Whirlpool T TNF 8211 OX Aqua face parte din segmentul superior deoarece are finisaj inox antiamprentă, un volum net total de peste 400 litri, dispenser, control electronic, avertizare sonoră pentru temperatură ridicată, iluminare interioară cu LED și sistem de răcire No Frost. Tot mai multe aparate frigorifice au tehnologie NoFrost deoarece aceasta reduce consumul și se vede mai bine la variantele mari. Acesta reduce gheața de la congelator printr-un control mai bun al umidității.

Din poza de jos se vede foarte bine cam cât de încăpătoare e frigider și cam ce se poate pune în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede că are un design pe Inox, cu mânere integrate la ambele uși. Sistemul de răcire No Frost e destul de avantajos dacă e vorba de un model mare cu congelator generos. Spun asta pentru că reduce semnificativ consumul și gheața de la interior. Nu sunt multe frigidere cu volum net generos. Nu aveți nevoie de un congelator mai mare – 101 litri, iar la acest interiorul nu e compartimentat cum e în cazul combinelor frigorifice.

Congelatorul e destul de performant și nu cred că aveți nevoie de o capacitate de congelare mai mare de 5 kg, în special dacă alimentele sunt deja congelate. Alimentele sunt destul de vizibile deoarece are rafturi din sticlă și iluminare interioară cu LED.

Ca și funcții, acest model are: super-congelare, reglare electronică a temperaturii, Al 6-lea Simț și altele.

Păreri pro și contra

Interiorul e spațios și bine iluminat, aveți la dispoziție multe rafturi, suporturi pe ușă și chiar compartimente în care se pot pune legume, fructe, carne proaspătă. Alte aparate oferă un compartiment special pentru păstrarea cărnii dar nu cred că e nevoie cât timp aveți două compartimente separate.

Whirlpool T TNF 8211 OX Aqua concurează chiar și combinele din același buget deoarece nu e foarte înalt dar e mai lat – 70 cm. Toate aparatele de la acest brand sunt fiabile, în special dacă sunt performante. E un brand care e prezent de mulți ani pe piața electrocasnicelor și de aceea, veți vedea doar cele mai noi tehnologii pe aceste aparate.

Te-ar mai putea interesa