Whirlpool Supreme Care STU82EU, uscător de rufe de 8 kg

Uscătorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU82EU face parte din noua generație care oferă câteva variante. Cea de jos are capacitate de 8 kg, dar această caracteristică e variabilă și se vede după nume. Prețul diferă în acest sens și eu vă recomand un model cât mai performant pentru că și mașina de spălat spală mult. Avantajul unui astfel de uscător e că puteți purta cămașa preferată următoarea zi chiar dacă ați pătat-o.

Chiar dacă arată aproape a o mașină de spălat, e un aparat care are un altfel de rol și țesăturile sunt protejate de sistemul de uscare cu pompă de căldură. Față de cele cu condensare, la acesta suflă atât aer cald, cât și aer rece. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control e unul de tip touch adică poate fi acționat foarte ușor și era nevoie de el pentru că are o mulțime de opțiuni/programe. O capacitate mare e de folos dacă ați spălat multe rufe și nu trebuie să uscați de două ori.

Interfața e prietenoasă și în manual sunt explicate acele pictograme, astfel că nu veți întâmpina dificultăți. Sunt multe motive pentru care merită ales, iar dacă nu v-am convins, le-am enumerat mai jos.

Păreri pro și contra

Se pot usca diverse articole pentru că sunt prezente o mulțime de programe de uscare. La acestea se adaugă tehnologii care nu le oferă alți producători: FreshCare + (rufele nu mai prezintă mirosuri), Al 6-lea Simț, 3Dry (uscare uniformă), sistem Airflow Drying și SoftMove. Acesta poate fi inclus în categoria variantelor silențioase deoarece nivelul de zgomot e redus, însă depinde de program și opțiunile alese. Acesta poate fi montat în dressing unde nici nu va deranja pentru că e un aparat electrocasnic mare, dar mai e și varianta să fie pus alături de mașina de spălat.

Whirlpool STU82EU se poate lăuda că are o clasă energetică A++ și nu sunt uscătoare care stau mai bine la acest capitol. Cele cu sistem de uscare prin condensare sunt mult inferioare la partea de eficiență energetică, de aceea clasa e B.

Te-ar mai putea interesa