Whirlpool SPIW412A2WF, aparat AC smart

În cazul în care vă doriți un aparat de aer condiționat modern (adică smart) atunci acest model Whirlpool SPIW412A2WF ar fi recomandarea mea. Poate fi controlat prin wi-fi, iar capacitatea de răcire e una de 12000 btu așa încât să poată răci o suprafață până în 25mp… numai bun pentru utilizare în scop rezidențial.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu al 6lea Simț așa încât să fie cât mai economic și ușor de folosit.


Avantaje

Prezența 6th Sense e un lucru bun deoarece în acest fel aparatul are câteva facilități suplimentare cum ar fi Power Saver, Sleep și altele. Cu Power Saver acest aparat e unul care economisește până la 40% la facturile de electricitate, iar prin Sleep aparatul își ajustează parametrii care țin de temperatură așa încât pe timp de noapte sî dormiți bine și sănătos.
Capacitatea de răcire e una numai bună deoarece vorbim despre un aparat cu capacitate de circa 12000 BTU valabilă la răcire și încălzire. Acest lucru se face cu un consum energetic redus clasa A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire.
Filtrul nu e unul simplu, ci de tip HD cu Hepa și Silver Ion așa încât aerul să fie cât mai curat posibil.
Eficiența energetică nu e dată doar de software/microprocesor, ci și de motorul cu Inverter. Cu un astfel de motor beneficiem de un aparat care e cu 50% mai economic și mult mai durabil.
Nivelul de zgomot e unul scăzut deoarece nivelul minim e de 19 decibeli, iar cel maxim e de 40 decibeli.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj ar fi că nu vine cu kit de instalare inclus.

Concluzii

Aparatul Whirlpool SPIW412A2WF e unul avansat din punct de vedere tehnologic, iar caracteristicile precum și facilitățile sale se ridică la nivelul anului 2018 sau mai bine spus la nivelul așteptărilor acestui an.

Te-ar mai putea interesa