Whirlpool SPIW324A2WF, 5 motive pt care să alegi acest AC de 24.000 BTU

Dacă sunteți interesați la o alternativă pentru Whirlpool SPIW309A3WF20 atunci vă recomand modelul Whirlpool SPIW324A2WF. Acesta e potrivit pentru suprafețe de 60-70 mp întrucât capacitatea e una de 24.000 BTU.
De la început ar trebui să menționez că acest aparat se adresează spațiilor rezidențiale, adică pentru acasă.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat de aer condiționat echipat cu multă tehnologie utilă care face utilizarea sa ușoară.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Whirlpool SPIW324A2WF e unul pentru suprafețe mari, dar nu consumă mult curent deoarece are clasa A++ la răcire cu un consum de 7 kW. Consumul anual fiind de 389.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul acesta, iar eu le menționez pe cele mai importante, adică:

  • Are un nivel de zgomot scăzut. Unitatea internă poate să aibă un nivel minim de zgomot de 22 decibeli. Ar mai trebui precizat că are mod silențios și mod noapte.
  • Pentru filtrarea aerului acest model are filtru HEPA care filtrează particule mai mari de 0,3 microni.
  • Este echipat cu 6th Sense care presupune că aparatul are senzori, iar cu ajutorul acestora e oferită o temperatură, umiditate și ventilare optime. Aparatul are mai multe lucruri care facilitează asigurarea unei temperaturi uniforme, iar acestea ar fi funcția Around U, 4D Air Flow și altele.
  • Discutăm despre un model smart echipat cu 6th Sense Live care presupune controlarea de pe un telefon smart. Asta întrucât aparatul are wireless.
  • Compresorul e unul tip inverter cu tehnologie Rotary.

Un lucru neutru e faptul că aparatul are o fișă de produs sumară. Pe unele site-uri e specificat că are funcții precum ionizare și dezumidificare, iar pe altele nu.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor o soluție care să păstreze o climă plăcută pe o suprafață până în 70 metri pătrați.
Dacă vă interesează un serviciu rapid de montaj atunci recomand acest montaj.

 

Te-ar mai putea interesa