Whirlpool SPIW318A2WF, AC clasa A++ cu 18000 Btu

Whirlpool SPIW318A2WF este un aparat de aer condiţionat mediu ca putere, capacitate şi cost. E pentru suprafeţe de undeva la 36mp, iar pentru eficienţă energetică maximă e dotat cu compresor inverter (aceasta e o cerinţă a CE pentru toate aparatele AC comercializate).

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar are caracteristici ok, ci şi design plăcut. Acest ultim lucru poate fi observat din poza de alături care prezintă unitatea internă.

Păreri pro şi contra

AC-ul Whirlpool SPIW318A2WF e unul care are 6th Sense, adică cu o tehnologie care permite un control inteligent al temperaturii şi umidităţii. Are şi conectivitate wi-fi numită 6 Sense care permite monitorizarea aparatului precum şi controlul acestuia prin intermediul unui telefon inteligent.
Filtrarea aerului e una foarte bună deoarece se realizează cu trei componente: filtru HD, Hepa şi silver iron. În acest fel sunt eliminate bacterii şi alţi dăunători.
Consumul nu e prea mare datorită capacităţii de 18000 Btu. În felul acesta avem 1,5kW la răcire şi 1,4kW la încălzire. Eficienţa energetică la răcire fiind clasa A++.
Singurul minus ar fi că aparatul nu are kit de instalare inclus, dar şi dacă ar fi avut atunci acesta ar fi fost pe o distanţă nu prea mare (circa 3 metri). Dacă vreţi să apelaţi la un serviciu de instalare ok atunci vă recomand unul precum acesta în care kit-ul e inclus.
Pentru unele persoane sunt importante dimensiunile unităţii interioare, iar de aceea trebuie să spun că are 100x23x31 LxlxÎ cm.

Whirlpool e un nume important în lumea electrocasnicelor, iar modelul de faţă vine cu funcţii speciale care îl fac net superior altora sau egal. Acestea sunt Auto Restart, Al Şaselea Simţ, Night Mode şi mod silenţios (Super Silent).
Nu am precizat nimic despre zgomot, iar din această cauză trebuie să spun că unitatea internă are un nivel de zgomot mediu de 33 decibeli. În mod silenţios are şi mai puţin. Nivelul de zgomot depinde foarte mult de treapta de viteză aleasă.

Lasă un comentariu