Whirlpool SPIW312A3WF, aparat AC cu filtru HD, Hepa și Catechin (Silver Ion)

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW312A3WF e unul dintre cele mai bune modele care pot fi folosite în locuința dumneavoastră deoarece stă foarte bine la capitolul filtrare aer. Se datorează filtrului de tip 3 în 1, adică e dens, îndepărtează mirosurile și bacteriile. Cu alte cuvinte, are mai multe denumiri HD, Hepa și Silver Ion care nu le veți vedea la orice model. Poate că ați văzut logo-ul tehnologiei 6th Sense care e prezentă doar pe aparatele premium și prin intermediul unor senzori reduce costurile, în același timp oferind cele mai bune rezultate.

Arată foarte bine pe alb iar pe lateral se poate vedea o linie cromată, că doar e un model premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Spre deosebire de modelele mai ieftine, acesta e foarte bun pentru suprafețe mari – 25 mp. Trebuie menționat că e bine să aveți o locuință izolată termic pentru ca acesta să ofere un randament corespunzător. Pe lângă funcțiile de climatizare clasice, acest model are și funcții ceva mai avansate: Jet, auto-curățare, timer, Super Silent, Power Save etc.

Diferențele dintre un aparat clasic și unul premium cum e cel de sus sunt numeroase și se vede la partea de eficiență și funcționalitate. Ideea e că veți investi mai mult, dar pe parcurs se recuperează o mare parte din investiție.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiționat de pe piață, motiv pentru care clasele sunt A+++ la răcire și A++ la încălzire. Consumul de energie e mai mare la anumite funcții și care trebuiesc folosite în anumite situații. E dotat cu un compresor foarte popular pentru că menține consumul constant și e fiabil. Instalarea sa nu costă mult dacă nu-l doriți în câteva zile, iar voi trebuie să apelați la o firmă autorizată. Dacă nu vă palce telecomanda sa, puteți folosi telefonul pentru a control mai bine aparatul și e necesară doar o aplicație.

Whirlpool SPIW312A3WF e un model destul de nou și care nu prea are concurență, însă puteți lua în considerare variante mai accesibile dacă acesta vă depășește cu mult bugetul.

Te-ar mai putea interesa