Whirlpool SPIW312A2WF, AC modern cu control Wi-Fi

Whirlpool SPIW312A2WF este un aparat de aer condiționat modern adresat celora interesați în a deține un aparat controlabil prin wi-fi și cu 6th Sense. Această ultimă caracteristică e una deosebit de utilă întrucât ajută la un consum energetic mic și face ca aparatul să funcționeze noaptea în mod Night Mode așa încât să ne putem odihni mai bine.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat modern care poate fi controlat de la telecomanda din dotare ori de la un telefon smart.


Avantaje

Se poate utiliza în scopuri rezidențiale (acasă) întrucât poate acoperi o suprafață de 25 mp. Adică, e numai bun pentru un apartament cu 2-3 camere.
Capacitatea sa e una decentă de 12000 Btu, aceasta fiind valabilă pentru răcire cât și încălzire. Însă trebuie știu că la încălzire eficiența energetică e ceva mai scăzută. Adică, la răcire are A++ și la încălzire are A+.
Vine cu mai multe tipuri de filtru cum ar fi HD, Hepa și Silver Ion. Acestea garantează că aerul e unul foarte curat.
Economia de energie e dată de afișajul LED, motorul inverter (ajută la o economisire până la 50 procente).
Este multifuncțional având integrate funcții precum ventilare, încălzire, jet, mod noapte și altele.

Dezavantaje

Probabil că singurul dezavantaj ar fi că nu poate răci o suprafață mai mare. Dar, în acest caz ar trebui să alegeți un aparat mai capabil, adică cu o putere mai mare.

Concluzii

Aparatul Whirlpool SPIW312A2WF e unul modern apărut pe piață la început de an 2018 și care se adresează celora care vor să facă o climă plăcută la casă ori apartament.
Despre brandul producător trebuie spus că e numărul 1 la nivel mondial, iar pe acest loc ajungi doar dacă oferi prețuri bune și aparate fiabile.
Evident că aparatul e unul cu o fiabilitate foarte bună deoarece vorbim despre o garanție standard de 2 ani extensibilă l mai mult, iar motorul e unul inverter care e garantat la 10 ani.

Lasă un comentariu