Whirlpool SPIW309A2WF, aparat aer condiționat cu filtru HEPA+Catechin

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW309A2WF vine echipat cu cel mai bun sistem de filtrare și mă refer la numeroasele filtre: HD (cu densitate superioară), HEPA (elimină mirosurile) și Catechin (Silver Ion – elimină bacteriile). Beneficiază de control prin WiFi dacă instalați aplicația compatibilă pe telefon, astfel veți avea o telecomandă în plus cu care puteți controla de la o distanță ceva mai mare aparatul de jos. Chiar și funcțiile sunt ceva mai multe și cred că o să apreciați foarte mult aparatul.

Arată foarte bine în realitate în special datorită acelei linii argintii, iar ecranul LED e unul alb ascuns cum am văzut la multe alte aparate noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Varianta de 9000 BTU poate fi folosit pentru suprafețe de maxim 18 mp, iar dacă vreți o capacitate mai mare atunci trebuie să luați în calcul și un buget mai mare.

Filtrul acestui aparat are mai multe roluri și aș putea spune că e de tip 3 în 1. Deci are mai multe roluri și e foarte important atunci când vă gândiți la aerul care-l respirați. Nu e suficient să fie doar dens ci trebuie să elimine din aer mirosurile și bacteriile.

Funcțiile speciale sunt prezente la multe aparate performante, doar că numărul lor crește la cele premium. Varianta de sus face parte din acel segment doar că are o capacitate de climatizare ceva mai mică. Poate fi folosit în diverse moduri pentru a avea un ambient plăcut, dar și pentru a fi cât mai silențios.

Păreri pro și contra

Aparatele de la acest dispun de tehnologia 6th Sense care mărește eficiența aparatului și reduc semnificativ costurile. Cu ajutorul aplicației 6th Sense Live puteți optimiza aparatul pentru un consum ia mic de energie și chiar să faceți anumite setări pentru a vă crea ambientul dorit. E echipat cu funcție de răcire rapidă, dar și cu senzor Around U care depistează temperatura din jurul vostru (mă refer la cel din telecomandă).

Whirlpool SPIW309A2WF face parte dintr-o serie nouă care vă pune la dispoziție trei variante, iar alegerea corectă depinde și de spațiul existent care doriți să-l răciți pe perioada sezonului cald.

Te-ar mai putea interesa